avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate vsvaly

Activitate vsvaly

administrator cu drepturi depline, 60% parti sociale, vind un imobil al firmei,fara a avea o convocare aga in scris.... fac un proces verbal pe care il semnez doar eu, prin care decid vinzarea.; imobilul a fost cumparat pe firma cu aport personal facut de mine. asociata face plingere la politie pentru inselaciune. acum vine de la parchet comunicare de nup, dar i-mi da o amenda administrativa de 400 lei, "sub aspectul savirsirii infractiunii prevazuta de art. 275 din legea nr. 31/1990, si cheltuieli judiciare de 200 lei. imobilul a fost vindut surorii mele. este corecta decizia parchetului?
am vindut un imobil al firmei cu teren concesionat fara a convoca AGA, cu factura,chitanta, act la notar, banii i-am retras deoarece aveam aport personal pe numele meu. asociata deschide actiune la tribunal si cere nulitatea absoluta a contractului de vinzare cumparare si repunerea partilor in situatia anterioara. pe de alta parte face plingere la politie ca am vindut fara semnatura ei si ma acuza de frauda. puteam sa vind fara acordul asociatului?