multumesc din tot sufletul pentru promptitudine,cei de la fostul loc de munca mi-au spus ca in aprilie nu figurez cu zile lucrate ,dar ca am inregistrat un venit de cca 300lei .
asadar ma incadrez si in aceste conditii?
multumesc
buna ziua,
am luat concediul prenatal dar nu si indemnizatia de crestere copil.abia acum am aflat ca nu e obligatoriu sa aizile lucrate intr-o luna ci trebuie sa am venit impozabil.asadar sa inteleg ca m-as incadra si pentru indemnizatia de crestere copil?
multumesc
buna ziua,
am o nelamurire legata de cic,mai exact eu am nascut in 15iulie 2012.am lucrat pana in data de 02.04.2012,in luna aprilie nefigurand cu vreo zi lucarta dar am incasat de la fostul angajator contravaloarea zilelor de concediu de odihna neefectuate .in data de 15.05.2012 am intrat in concediu prenatal.imi puteti spune va rog daca suma pe care am incasat-o in luna aprilie ma poate ajuta sa beneficiez de indemnizatie sau trebuia sa am zile lucratee?
multumesc
buna seara,
plata concediului de odihna se considera venit supus impozitarii?
multumesc
buna dimineata,
daca ai venituri din vanzari cosmetice pentru o firma MLM acestea trebuie declarate la Fisc pentru a fi impozitate?
multumesc
buna ziua,
in data de 02.04.2012 am incheiat contractul de munca cf articolului 55,lit b din codul muncii,daca platesc cass ,somaj si toate celelate cotizatii pot beneficia de ccc?
de luna viitoare din data de 08.05.2012 pot intra in concediu de maternitate si as dori sa stiu daca ma pot incadra in ceea ce scrie mai jos:
au realizat perioade asimilate stagiului de cotizare în sistemul public de pensii în condiţiile prevăzute la art. 38 alin. (1) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare;
multumesc frumos
buna ziua,
daca inchei un contract de munca si intru in concediu de maternitate cine plateste concediul,angajatorul sau statul deoarece in aceste conditii pot doar sa incerc sa gasesc o firma la care sa-mi platesc eu cartea de munca?
contractul de munca de 4 respectiv 2ore ma ajuta cu ccc?
multumesc
buna ziua,
nu pot sa beneficiez de somaj contractul s-a incheiat conform articolului 55,litera b din Codul Muncii,dar nu se poate sa ma ia in evidente ca fiind in cautarea unui loc de munca,astfel as avea in continuare dreptul la ccc fiind vorba doar de o luna de zile dupa care as beneficia de concediu de maternitate?
multumesc
buna ziua,
ma intereaseaza deoarece nu mai loc de munca din data de 02.04.2012 si as dori sa ma inregistrez la ajofm in cautarea unui loc de munca,deoarece sunt gravida in 6luni si nu as vrea sa pierd indemnizatia de crestere copil,ma puteti ajuta cu mai multe detalii?
multumesc