avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declarare venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declarare venit

buna dimineata,
daca ai venituri din vanzari cosmetice pentru o firma MLM acestea trebuie declarate la Fisc pentru a fi impozitate?
multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:20, 25 Aprilie 2012
Din cate stiu eu orice venit se impoziteaza, asa ca ar trebui declarat la fisc in declaratia 200, care are termen de depunere 15 mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati RADIOANA RADIOANA MA NUMESC RAD IOANA, AM INTRAT INTR-UN SISTEM MLM SI ACUM IAU BONUS DE LA PERSOANELE INSCRISE DE MINE! ACEST BONUS IL PRIMESC PRIN MANDAT POSTAL! VREAU SA ... (vezi toată discuția)
Impozitarea veniturilor din licitatii on line, obtinute de catre persoane fizice cristinabm cristinabm Exista diverse site-uri de licitatii in line, unde persoane fizce sau juridice efectueaza operatiuni comerciale. Pe mine ma intereseaza partea de vanzari ale ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri din teren arendat codrina.ama codrina.ama Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea sa ma \"luminati\" cu privire la urmatoarea situatie : Mama mea -pensionara, detine teren agricol pe care l-a ... (vezi toată discuția)