avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea veniturilor din licitatii on line, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea veniturilor din licitatii on line, obtinute de catre persoane fizice

Exista diverse site-uri de licitatii in line, unde persoane fizce sau juridice efectueaza operatiuni comerciale. Pe mine ma intereseaza partea de vanzari ale unei persoane fizice. Se vand prin licitatie diverse articole/produse, noi sau vechi, iar administratorul site-ului percepe un anumit comision pentru tranzactiile incheiate. Eu cred ca aceste venituri se impoziteaza cu 16 %, trebuie declarate in fisa de impozit pe venit global, unde, de asemenea, ar trebui evidentiate si cheltuielile deductibile aferente. Cum si cand se plateste acest impozit ? Unde trebuie evidentiat ?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:44, 30 Decembrie 2009
Cred ca mai intai trebuiesc declarate la administratia financiara si apoi pentru fiecare an fiscal completati si transmiteti declaratia 200 cu termen 15 mai an curent pentru anul expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari contabilitate ll irina_iris_26 irina_iris_26 am ii neplatitor tva sistem real...intrebari: 1-completez registru incasari -plati si la final de an ce fac cu reportul?(il declar in declaratia 200?)si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)