Nu se pune problema unui divort,la plecarea din tara sotului el da o declaratie in aeroport ca sa pot pleca de acolo inspre Romania, intreb care este situatia la plecarea din Romania spre acea tara .Multumesc.
Buna ziua,o intrebare as avea si eu daca poate cineva sa ma ajute,am studiat Legea 248/2005 , insa am o speta aparte sa spunem:
-copil rezultat din casatorie mixta,poseda pasaport romanesc,cum procedeaza la iesirea din Romania in cazul in care acesta calatoreste doar cu mama,tatal fiind cetatean strain care nu locuieste in Romania.
Va multumesc anticipat in cazul in care cineva se incumeta sa-mi raspunda.
Va multumesc d-le Munteanu pentru amabilitate,nu este o problema personala,este vorba despre o prietena care locuieste in strainatate si care a facut o imputernicire surorii ei pentru a o reprezenta in instanta, dar se pare ca dansa a depus dosarul si atat.Ce se mai poate face in cazul de fata?Eu nu pot sa o ajut deoarece locuiesc in alt judet ,imi cer scuze ca abuzez de amabilitatea dumneavoastra,daca puteti sa-mi oferiti niste sugestii v-as fi recunoascatoare.
Solutie:
15/11/2010 242 c.pr.civ
Solutie: suspendă cauza în temeiul art.242 pct.2 Cod procedură civilă. (RE)
29/03/2012 Constată perimată cererea
Solutie: Admite sesizarea. Constată perimată cererea de exeqator. Definitivă. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 29.03.2012.
Ma puteti ajuta sa inteleg ,a fost sau nu aprobata recunoasterea entintei de divort din strainatate,va multumesc anticipat.