Solutie:
15/11/2010 242 c.pr.civ
Solutie: suspendă cauza în temeiul art.242 pct.2 Cod procedură civilă. (RE)
29/03/2012 Constată perimată cererea
Solutie: Admite sesizarea. Constată perimată cererea de exeqator. Definitivă. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 29.03.2012.
Ma puteti ajuta sa inteleg ,a fost sau nu aprobata recunoasterea entintei de divort din strainatate,va multumesc anticipat.
NU a fost aprobata. Pentru ca nu ati luat nici o actiune referitoare la acest dosar, cauza s-a perimat.
PERIMÁ vb. refl. (despre idei, teorii etc.) a se învechi, a se demoda, a ieși din uz. ◊ (jur.; despre un proces) a se stinge, a se anula pentru lipsa de activitate din partea reclamantului în termen legal. (< fr. périmer, lat. perimere)
Va multumesc d-le Munteanu pentru amabilitate,nu este o problema personala,este vorba despre o prietena care locuieste in strainatate si care a facut o imputernicire surorii ei pentru a o reprezenta in instanta, dar se pare ca dansa a depus dosarul si atat.Ce se mai poate face in cazul de fata?Eu nu pot sa o ajut deoarece locuiesc in alt judet ,imi cer scuze ca abuzez de amabilitatea dumneavoastra,daca puteti sa-mi oferiti niste sugestii v-as fi recunoascatoare.
Perimat
ContSters236934
Sunt parat intr-un proces de partaj de prin 2010, reclamanta este plecata din tara.
Istoric:
07/05/2010 Amânat
Solutie: pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)