avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie: Constata perimata cererea de exequator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie: Constata perimata cererea de exequator

Solutie:
15/11/2010 242 c.pr.civ
Solutie: suspendă cauza în temeiul art.242 pct.2 Cod procedură civilă. (RE)
29/03/2012 Constată perimată cererea
Solutie: Admite sesizarea. Constată perimată cererea de exeqator. Definitivă. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 29.03.2012.
Ma puteti ajuta sa inteleg ,a fost sau nu aprobata recunoasterea entintei de divort din strainatate,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:20, 2 Aprilie 2012
NU a fost aprobata. Pentru ca nu ati luat nici o actiune referitoare la acest dosar, cauza s-a perimat.

PERIMÁ vb. refl. (despre idei, teorii etc.) a se învechi, a se demoda, a ieși din uz. ◊ (jur.; despre un proces) a se stinge, a se anula pentru lipsa de activitate din partea reclamantului în termen legal. (< fr. périmer, lat. perimere)
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Va multumesc d-le Munteanu pentru amabilitate,nu este o problema personala,este vorba despre o prietena care locuieste in strainatate si care a facut o imputernicire surorii ei pentru a o reprezenta in instanta, dar se pare ca dansa a depus dosarul si atat.Ce se mai poate face in cazul de fata?Eu nu pot sa o ajut deoarece locuiesc in alt judet ,imi cer scuze ca abuzez de amabilitatea dumneavoastra,daca puteti sa-mi oferiti niste sugestii v-as fi recunoascatoare.
Are dreptul de a reintroduce alta cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã ''constatã perimatã cererea''? Cristianp29 Cristianp29 Buna ziua, In data de 06.06.2013 m-am prezentat la judecatoria sectorului 3 pentru un proces avand ca obiect plangere contraventionala. Toate persoanele ... (vezi toată discuția)
Ajutatima va rog cu un articol cu privire la recursul fata de ... Roman85 Roman85 Ajutatima va rog cu un articol cu privire la recursul fata de decizia de perimare aceasta find decizia tribunalului Braila ... (vezi toată discuția)
Perimat ContSters236934 ContSters236934 Sunt parat intr-un proces de partaj de prin 2010, reclamanta este plecata din tara. Istoric: 07/05/2010 Amânat Solutie: pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)