avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutatima va rog cu un articol cu privire la recursul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutatima va rog cu un articol cu privire la recursul fata de ...

Ajutatima va rog cu un articol cu privire la recursul fata de decizia de perimare aceasta find decizia tribunalului Braila

27.01.2021
Ora estimata: 11:00
Complet: F9 COM+CA
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimarii cererii. Constata perimata judecarea cauzei.
Document: Hotarâre 37/2021 27.01.2021

24.06.2020
Ora estimata: 10:00
Complet: F9 COM+CA
Tip solutie: 242 c.pr.civ
Solutia pe scurt: Încheiere: În baza art.411 alin.1 pct.2 C. pr. civ. suspendă judecata cauzei. Cu recurs pe toată durata suspendării. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Brăila. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24.06.2020.
Document: Încheiere - Suspendare 24.06.2020

Obiectul cauzei : pretentii si va rog datimi o ideie ce motiv asi putea invoca pentru recurs

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: romanul11 , utilizator 20:13, 15 Iunie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
si ce asi putea cere repunerea pe rol ? sau ce mai exact prin recurs legat de perimare
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
Roman85, utilizator
Introduceti o noua acțiune alta solutie nu aveti restul demersurilor sunt fără șansa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Introduceti o noua acțiune alta solutie nu aveti restul demersurilor sunt fără șansa.

Buna idee. Intr o cerere de chemare in judecata (actiune in constatare a raporturilor de munca) care este ca si termen de introducere in instanta, imprescriptibila, este valabila introducerea unei noi actiuni, datorita faptului ca cea anterior introdusa, a fost perimata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã ''constatã perimatã cererea''? Cristianp29 Cristianp29 Buna ziua, In data de 06.06.2013 m-am prezentat la judecatoria sectorului 3 pentru un proces avand ca obiect plangere contraventionala. Toate persoanele ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala- raspuns cerere perimare ,ce inseamna exact adydorel33 adydorel33 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am facut contestatie (plangere contraventionala) in 2010 deoarece mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Ce inseamana ce scrie mai jos Anca89anca Anca89anca Ora estimata: 09:00 Complet: C 1 minori 2018 Tip solutie: Constată perimată cererea Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cauzei. Constată ... (vezi toată discuția)