Buna seara,
Exista o lege privind vanzarea unor produse ale statului catre societati ale angajatilor autoritatii respective.?(exemplu. vanzarea gazului unei societati a carui asociat este un angajat al romgaz-exemplu)
Salut,
daca un cod CPV de prestari servicii nu se regaseste in nici una din categoriile din anexele 2A sau 2B, putem considera ca acel cod CPV se in categoria 27 din cadrul anexei 2B
Multumesc
criteriu este pretul cel mai scazut,
am stabilit o limita de pret (am gresit deoarece nu stiam ce implica aceast lucru) care este sub 85% din valoarea estimata
sunt sigur ca ofertantii vor ajunge la aceasta limita si va urma o reofertare in plic inchis
in cazul unei cereri de oferta offline cu final electronic pretul a scazut sub 85% din valoarea estimata ca autoritate contractanta am obligatia de ai-i cere ofertantului justificare si in cazul in care nu justifica, oferta poate fi respinsa?
eu i-am trimis comunicarea vineri 06. aprilie invitand-ul joi 12 aprilie la semnarea contractului si vom adauga in contract un articol in care se va preciza data incepand cu care isi va produce efectele respectivul contract
problema a aparut din cazua faptului ca ofertantul nu ,ai poate veni decat la sfarsitul lunii in cazul in care nu vine joi 12.aprilie sa semneze contractul si noi suntem presati de timp pentru a ni se executa lucrarile
Buna seara, se poate semna un contract inainte de trecerea celor 6 zile de asteptare, dar care isi produce efectul incepand cu ziua a 7-a , aceasta fiind ziua urmatoare dupa trecerea termenelor de asteptare?
va multumesc
ce pot face in cazul in care ofertantul in etapa de calificari a adus un formular de oferta care nu este cel pe care l-am ceurt eu, cel cerut de mine nu este completat corect, mai exact fiind vorba de mai multe lucrari respectivul a completat doar valoare finala pe care eu nu o pot deduce, fiind singurul ofertant calificat ce pot face daca dupa faza finala de licitatie elctronica eu ii solicit scris acest formular si el nu il aduce cum l-am cerut eu?
multumesc
Buna seara,
in cazul a 2 oferte egale am ales un criteriu de departajare experienta ofertantului din ultimi 3 ani, este un criteriu restrictiv?
Va multumesc