Buna seara,
in cazul a 2 oferte egale am ales un criteriu de departajare experienta ofertantului din ultimi 3 ani, este un criteriu restrictiv?
Va multumesc
Atata vreme cat definiti foarte clar acea conditie, de ex. numar de proiecte derulate in acea perioada,etc.
E destul de general ceea ce spuneti dvs. Dati-mi mai multe detalii pe privat, eventual, sub garantia confidentialitatii. Atunci pot spune mai mult.
ce pot face in cazul in care ofertantul in etapa de calificari a adus un formular de oferta care nu este cel pe care l-am ceurt eu, cel cerut de mine nu este completat corect, mai exact fiind vorba de mai multe lucrari respectivul a completat doar valoare finala pe care eu nu o pot deduce, fiind singurul ofertant calificat ce pot face daca dupa faza finala de licitatie elctronica eu ii solicit scris acest formular si el nu il aduce cum l-am cerut eu?
multumesc
Articolul 12 din Ordinul ANRMAP 509/2011
Solicitarea unei cerinţe minime de calificare şi selecţie referitoare la prezentarea unui contract similar de furnizare/prestare/execuţie, semnat/încheiat şi/sau început în ultimii 3, respectiv 5 ani, devine restrictivă din considerentul că există posibilitatea ca un operator economic să fi semnat/încheiat şi/sau să fi început un astfel de contract în urmă cu mai mult de 3 sau 5 ani, dar să poată prezenta experienţa similară realizată în perioada solicitată.
Acest art. poate fi extrapolat şi la situaţia dumneavoastră.
După părerea mea ar trebui eliminat pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de eventualitatea reluării procedurii.