avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice oferte financiare egale- criteriu de departajare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

oferte financiare egale- criteriu de departajare

Buna seara,
in cazul a 2 oferte egale am ales un criteriu de departajare experienta ofertantului din ultimi 3 ani, este un criteriu restrictiv?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 01:15, 7 Aprilie 2012
Acelasi act normativ indicat de doamna, in anexe: FORMULÃRI NERESTRICTIVE
DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE/ANUNȚUL DE PARTICIPARE/INVITAȚIA DE PARTICIPARE
SE ACCEPTÃ/VALIDEAZÃ
CONTRACTE DE FURNIZARE a) Listă a principalelor livrări de produse efectuate în ultimii 3 ani, conținând valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorități contractante sau clienți privați
— prezentarea cel puțin a unui document/contract/procesverbal de recepție sau a unui număr maxim de documente/contracte/procese-verbale de recepție prin care să confirme livrarea de produse a căror cantitate/valoare să fie de .........................
NOTE:
1. Cantitatea/Valoarea solicitată trebuie să fie mai mică sau egală cu valoarea estimată.
2. Nu se poate solicita îndeplinirea cerinței privind experiența similară prin impunerea atât a unui nivel valoric, cât și a unui nivel cantitativ.
CONTRACTE DE SERVICII a) O listă a principalelor servicii prestate în ultimii 3 ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorități contractante sau clienți privați
— prezentarea cel puțin a unui document/contract/procesverbal de recepție sau a unui număr maxim de documente/contracte/procese-verbale de recepție care să confirme prestarea de servicii în valoare de ......................
NOTE:
1. Valoarea solicitată de autoritatea contractantă trebuie să fie mai mică sau egală cu valoarea estimată.
2. Nu se poate solicita îndeplinirea cerinței privind experiența similară prin impunerea atât a unui nivel valoric, cât și a unui nivel cantitativ.

Art. 188 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2006,
aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările și completările ulterioare
Capacitatea tehnică și/sau profesională

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovedirea experientei similare soazig soazig In cazul unei proceduri furnizare de produse ofertantul isi demonstreaza experienta similara prin prezentarea de facturi eliberate catre clienti privati (copie ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare-lucrari similare tina25 tina25 prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor [b]similare[/b], formularul de experienta-insotit de 1 contract si ... (vezi toată discuția)
Lista principalele livrari in ultimii ani-achizitii publice macristinasrl macristinasrl Am participat si particip la licitatiile publice. Unele unitati contractante conditioneaza admiterea la procedura de achizitie numai in cazul in care poti ... (vezi toată discuția)