avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice pret aparent neobisnuit de scazut
Discuție deschisă în Achiziţii publice

pret aparent neobisnuit de scazut

in cazul unei cereri de oferta offline cu final electronic pretul a scazut sub 85% din valoarea estimata ca autoritate contractanta am obligatia de ai-i cere ofertantului justificare si in cazul in care nu justifica, oferta poate fi respinsa?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:57, 18 Aprilie 2012
Precizati care a fost criteriul de atribuire conform documentatiei
criteriu este pretul cel mai scazut,
am stabilit o limita de pret (am gresit deoarece nu stiam ce implica aceast lucru) care este sub 85% din valoarea estimata
sunt sigur ca ofertantii vor ajunge la aceasta limita si va urma o reofertare in plic inchis
indiferent de situatie, daca pretul ofertat este sub 85% din valoarea pe care ati estimat-o, aveti obligatia de a solicita clarificari la care sunt obligati sa raspunda, chiar daca dvs. ati fixat o limita mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie electronica-ce se intampla dupa 1-a runda? simonia80 simonia80 Buna ziua.Am o intrebare la care nu reusesc sa gasesc nici un raspuns in lege.Dupa prima runda de licitatie electronica,cel ce are pretul cel mai scazut ... (vezi toată discuția)
Evaluare oferta creatza_70 creatza_70 In cazul evaluarii ofertelor financiare pentru o licitatie (furnizare produse) care are drept criteriu pretul cel mai scazut exista urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Reofertare licitatii electronice in seap aiavorschi aiavorschi Daca in urma unei achizitii in SEAP operatorii economici ofera acelasi pret, cum se procedeaza in continuare pentru stabilirea castigatorului? Se realizeaza o ... (vezi toată discuția)