avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate amadelalma

Activitate amadelalma

pai in celelalte laturi ale casei ma invecinez cu vecini ale caror proprietati sunt personale.Singura cale de acces este prin terenul de fotbal.Si daca imi da drept de servitute imi va da prin terenul de fotbal?mie nu prea mi se pare normal...si in cazul in care mi-ar da as dori sa fie doar al meu.
pai sincera sa fiu credeam ca inseamna acelasi lucru si dreptul de servitute si calea de acces.Eu pentru a ajunge la casa trebuie sa intru pe terenul de fotbal al comunei respective este unica mea cale de acces.ce pot face in aceasta privinta?daca actionez primaria in judecata pot castiga?
Buna ziua!As dori sa imi dati un sfat cu privire la urmatoarea problema pe care o am.Am o casa intr-o comuna dobandita prin act de vanzare cumparare si are toate actele in regula carte funciara s.a.m.d problema este ca eu pot iesi sau intra doar printr-un teren de fotbal care este al primariei.Pe planul casei si carte funciara nu este specificat nimic.Cladirea face parte dintr-un fost CAP.Ce trebuie sa fac?Sa actionez primaria in judecata sau vecinii din cadrul fostului Cap?Daca as actiona primaria as avea vreo sansa sa castig ceva?
dar pot face contractul la notar pe un pret mai mic ca sa nu platesc asa mult iar factura pentru casa sa o fac pe alt pret?
Buna ziua,
Am o intrebare legata de vanzarea unei locuinte.Care sunt pasii pentru a o putea vinde catre o alta firma fara notar,aceasta o poate vinde fara un contract la notar pentru ca au un comision destul de mare ce optiuni as mai avea?si in momentul in care cealalta firma o cumpara se poate cere rambursare de tva?
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu niste actiuni pe care le-am mostenit de la bunicii mei si ulterior am aflat ca sunt la actualul petrom omv.Care ar fi pretul pentru 1000 de actiuni?
Buna ziua,
As dori sa imi spuneti daca pot aplica pentru mai multe credite bancare de nevoi personale?