avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum pot vinde o casa pe firma fara notar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum pot vinde o casa pe firma fara notar

Buna ziua,
Am o intrebare legata de vanzarea unei locuinte.Care sunt pasii pentru a o putea vinde catre o alta firma fara notar,aceasta o poate vinde fara un contract la notar pentru ca au un comision destul de mare ce optiuni as mai avea?si in momentul in care cealalta firma o cumpara se poate cere rambursare de tva?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:15, 24 August 2012
Nu puteti fara notar.
dar pot face contractul la notar pe un pret mai mic ca sa nu platesc asa mult iar factura pentru casa sa o fac pe alt pret?
Nu se poate sub grila de expertiza imobiliara a notarilor. Mergeti la un notariat sa a calculeze , aceasta grila tine cont de zona, anul construirii imobilului etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren costeaeniko costeaeniko Am o intrebare in legatura cu vanzarea unui teren. Societatea la care lucrez a cumparat un teren in anul 2005 de la o persoana fizica (fara TVA), acum vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)