avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate andreeaandreea

Activitate andreeaandreea

Multumesc! Daca mai exista o cale de atac,cu siguranta vom da curs.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Raspunsurile pe hotarari pronuntate nu se pot gasi pe forum.deoarece trebuie analizata hotararea si actele de la dosar.
Generic termenul este de 3 ani pe prescriptie.
Pot exista insa detalii care sa schimbe lucrurile dar acestea doar din dosar se pot observa de avocat.
Cum.aveti sanse mici sa se schimbe ceva trebuie sa va lamureasca avocatul care cunoste cazul.
Ca sa va preia un studiu de caz un alt avocat ar insemna sa se analizeze tot dosarul cu tot ce este in el cu tot ce s-a judecat si cu toate argumentele expuse in proces.

Daca deja s-a judecat apelul situatia este si mai complicata.

Probabil că asta va fi solutia. Este foarte ciudat ,avand in vedere faptul ca firma asiguratoare contesta suma lunară,care completează pensia de boala. La primul termen al apelului s-a emis o adresa la fostul loc de munca ,care sa ateste veniturile realizate pe un post similar. La primul termen de judecata nu au observat ca s-a prescris fapta , apoi lucrurile iau o intorsatura de 180 de grade. De aceea cautam răspunsuri si aici ,eventual mai este cineva care o trecut printr-o experienta asemanatoare.

Demos a scris:

Avocatul dvs ce parere are?
Faceti cu el un bilant al situatiei si eventual apelati la un tert pentru o consultatie si un aviz exterior.

Totusi nu putem sa intelegem cum a fost posibil ca sentinta sa fie favorabilă si la apel sa se realizeze faptul ca s-a prescris. Ne asteptam,oarecum ,ca ar fi posibil să fie schimbată,partial,sentinta,dar anularea ei integrala e greu de inteles.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este posibil sa se fi prescris.
La o prima vedere asa si pare.
In astfel de cazuri trebuie studiat dosarul si hotararea instantei pentru o analiza foarte atenta.
Sfatul meu este sa nu declarati apel decat daca va lamuriti clar cum sta situatia.

Buna. As avea o intrebare! Mama mea in 13.08.2010 a suferit un accident de mașină,vinovatul de producerii accidentului fiind celălat sofer,mama fiind pasager.in urma acestuia i-a fost grav afectata mana stanga,rezultând o leziune de nerv radical. S-a intervenit chirurgical de 5 ori in perioada de 2010-2015 ,insa mana nu si-o poate folosi decat foarte putin . In anul 2015 le-a intentat proces firmei asiguratoare si șoferului care a provocat accidentul. A primit sentinta favorabilă ,care includea despăgubirile aferente cheltuielor spitalicești ,daune morale si compensatie la pensia de boala(aceasta fiind 640 ron). In urma apelului formulat de firma asiguratoare sentinta a fost anulată integral. "Admite excepția prescriptia actiunii si in ceea ce priveste pretențiile ulterioare datei 10.12.2012 si pentru pretențiile ulterioare datei 30.09.2011. Respinge integral acțiunea in raspundere civila delictuala formulată de reclamanta in contradictoriu cu paratii ..... ca fiind prescrisa.obilga intimata...la plata catre apelanta....a sumei de 4734,15 lei cheltuieli de judecata in apel. Definitivă"
As dori sa stiu daca mai este vreo cale de atac si daca este corecta sentinta. Multumesc !
Răspuns la discuția Procura
scrie ca imi este incredintata exclusiv mie in urma amenintarilor ca mi-o ia din brate pe strada
Nu am fost căsătoriți . S - a stabilit doar o pensie alimentara si faptul ca minoră imi este încredințată mie. Nu s - a prezentat la proces
Da .era asa as dori . Sotul meu lucreaza acolo am merge si noi dar fara fata nu pot. Nu ar putea trei linistita si sa imi las copilul la bunici,rufe etc.practic caut o solutie pentru binele copilului . Cu siguranta ii va fi mai bine daca reusim sa reintrunim familia . Acolo as avea siguranta 100%

Sa inteleg ca asa avea sanse sa castig? Daca este o sansa minima atunci ma adresez justiției.e inuman sa se foloseasca de acest "drept"ptr a - si bate joc in continuare.
Multuesc frumos pentru raspuns. Sa inteleg ca as avea vreo sansa sa am castig de cauza daca demonstrez lipsa totala de interes fata de fetita?
Bandreeaandreea a scris:

buna,ma numesc andreea si as avea o intrebare
mama mea a avut un accident de masina in care a suferit o fractura de humerus.in timpul oeratiei i-a fost lezat nervul radial ,dupa care s-a mai intervenit chirurgical de 3 ori.deci a fost operata in decurs de 8 luni de patru ori.cu semipareza a incercat sa isi depuna dosarul pt pensie de boala,decizia fiind in defavoarea ei.in sensul ca nu se incadreaza si ca nu poate beneficia de pensie de boala.specific faptul ca mama mea la vremea respectiva (2010) avea 40 de ani si 10 ani munciti.v-as ruga insistent sa imi da-ti un raspuns in ceea ce priveste corectitudine decizie.va multumesc