Raspunsurile pe hotarari pronuntate nu se pot gasi pe forum.deoarece trebuie analizata hotararea si actele de la dosar.
Generic termenul este de 3 ani pe prescriptie.
Pot exista insa detalii care sa schimbe lucrurile dar acestea doar din dosar se pot observa de avocat.
Cum.aveti sanse mici sa se schimbe ceva trebuie sa va lamureasca avocatul care cunoste cazul.
Ca sa va preia un studiu de caz un alt avocat ar insemna sa se analizeze tot dosarul cu tot ce este in el cu tot ce s-a judecat si cu toate argumentele expuse in proces.
Daca deja s-a judecat apelul situatia este si mai complicata.
Avocatul dvs ce parere are?
Faceti cu el un bilant al situatiei si eventual apelati la un tert pentru o consultatie si un aviz exterior.
Este posibil sa se fi prescris.
La o prima vedere asa si pare.
In astfel de cazuri trebuie studiat dosarul si hotararea instantei pentru o analiza foarte atenta.
Sfatul meu este sa nu declarati apel decat daca va lamuriti clar cum sta situatia.
buna,ma numesc andreea si as avea o intrebare
mama mea a avut un accident de masina in care a suferit o fractura de humerus.in timpul oeratiei i-a fost lezat nervul radial ,dupa care s-a mai intervenit chirurgical de 3 ori.deci a fost operata in decurs de 8 luni de patru ori.cu semipareza a incercat sa isi depuna dosarul pt pensie de boala,decizia fiind in defavoarea ei.in sensul ca nu se incadreaza si ca nu poate beneficia de pensie de boala.specific faptul ca mama mea la vremea respectiva (2010) avea 40 de ani si 10 ani munciti.v-as ruga insistent sa imi da-ti un raspuns in ceea ce priveste corectitudine decizie.va multumesc