avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate simonique54

Activitate simonique54

in Grecia la tribunalul din Atena
mia spus fostul meu sot caci sa pronuntat divortul dar hartia divortului nu vrea sa mio dea daca nu ii dai 150 de euro ptr cheltuielile divortului...dar inainte de divort eu iam trimis o suma de bani 200 de euro ptr cheltuieli (la sf lunii august) si tribunalul a inceput din octombrie am mai trimis o suma de 100 de euro in luna ianuarie...

Am fost casatorita in Grecia am cerut divortul toate bune si frumoase a iesit hotararea judecatoreasca caci suntem divortati...insa acum fostul meu sot ma santajeaza sai dau 150 euro ca sa-mi dea hartia divortului am vb cu avocatul care sa ocupat cu divortul nostru si acesta imi ascunde informatii despre divort ce pot face eu in acest caz?
Deci....tatal meu a murit in urma cu 3 ani iar mama vrea sa facem acum succesiunea ca sa poata vanda apartamentul in care sta in momentul de fata (dupa urma tatalui meu) dupa care vrea sa construiasca o casa care sa fie pe numele a 3 persoane ...pe numele ei,pe numele sorei mele,si pe numele meu ...dar eu in momentul de fata sunt casatorita in Grecia ...daca ma despart de sotul meu el o sa aibe vreaun drept la aceasta casa fiind construita in timpul casatoriei? mentionez caci casatoria noastra nu este mentionata in Romania