avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort grecia- necomunicarea hotararii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort grecia- necomunicarea hotararii

Am fost casatorita in Grecia am cerut divortul toate bune si frumoase a iesit hotararea judecatoreasca caci suntem divortati...insa acum fostul meu sot ma santajeaza sai dau 150 euro ca sa-mi dea hartia divortului am vb cu avocatul care sa ocupat cu divortul nostru si acesta imi ascunde informatii despre divort ce pot face eu in acest caz?
Unde s-a pronuntat divortul? Nu v-a fost comunicata hotararea de divort?
Buna ziua. Spuneti ne , in primul rand, unde s-a pronuntat divortul ?
in Grecia la tribunalul din Atena
mia spus fostul meu sot caci sa pronuntat divortul dar hartia divortului nu vrea sa mio dea daca nu ii dai 150 de euro ptr cheltuielile divortului...dar inainte de divort eu iam trimis o suma de bani 200 de euro ptr cheltuieli (la sf lunii august) si tribunalul a inceput din octombrie am mai trimis o suma de 100 de euro in luna ianuarie...

Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara- mutare creditor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara adryblondy adryblondy cum pot sa obtin marirea pensiei alimentare daca tatal copilului a trimis timp de un an 150/luna din grecia si nu vrea sa recunoasca faptul ca munceste in ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire stelianos stelianos pot dezmosteni un copil care nu ma accepta si nu ma vrea ca mama,sunt mama biologica ,lam nascut si crescut paina la varsta de 24 ani cand sa casatorit,si dupa ... (vezi toată discuția)