avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIA ALIMENTARA- mutare creditor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIA ALIMENTARA- mutare creditor

Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut viata am o fetita de 7 luni .Pana sa ma mut in spania lucram si ii dadeam in fiecare luna pensia cum a fost stabilita,iar de cand m-am mutat in spania eu nu lucrez dar baiatu cu care stau si avem o fetita am stabilit sa ii dam la fata mea din prima casatorie suma de 50 euro. ca sa fie bine.fostul sot locuia in tara cu fata ii puneam in fiecare luma cate 50 de euro iar comisionul il plateam eu separat. Dar fostul sot sa mutat in germania si acum are pretenti sa ii trimit bani in germania dar azi iam trimit doar ca comisionul iam pus pus din bani ce iam trimit si are pretenti sa ii dau pe luna suma de 100 de euro ca este putin 50 de euro din luna lu februarie de cand a plecat fostul sot cu fata in germania mia spus ca sa nu ii mai trimit nici un ban ca acum se descurca si ca acum am si eu un copil dar eu tot am intrebat mereu sigur nu vrea bani ca sa nu am mai tarziu problema si de 2 zile mia zis sa ii trimit bani pt fata si iam trimis suma de 300 euro pe lunile februarie martie aprilie mai iunie si pentru iulie doar ca din cei 300 euro a fost inclus si comisionul si lui ia mai ramas doar 267 de euro si mia zis ca ma da in judecata ca de ce nu am platit eu separat comisionul si iam spus ca daca un ii convine eu ii trimit bani in tara unde are el adresa din buletin pot avea problema din aceasta cauza.Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2013
Vasilica-Irina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 20 Iunie 2013
Ii puteti trimite banii in tara daca nu ii convine.
asa iam spus si eu dar el mia zis ca ce sa faca cu bani in tara ca un are cum sa ii ridice
Dvs trebuie sa respectati hotararea, sa trimiteti 150 de lei lunar, pt ca domiciliul lui e in tara, ii trimiteti la adresa din tara. Sa imputerniceasca pe cineva sa-i ridice de la posta.
Comisionul pentru plata pensie de intretinere il suporta debitorul obligatiei, adica dv.
dar sa punem cazul fostul sot ma da in judecata pentru pensia de intretinere instante a hotarat sa ii dau suma de 150 lei pe luna pe acel timp lucram dar de cand m-am mutat in spania acum eu nu mai lucrez mai am un copil si vad ca lui un ii convine ca ii trimit 50 euro pe luna cati bani va mai primi daca eu nu lucrez

Alte discuții în legătură

Disperarea unei mame luminitaadela luminitaadela am divortat in anul 2006 si din casatorie avem o fetita de 10 ani instanta mia incredintato mie si lui ia impus o pensie alim de 153 ron din luna dec cica ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.! am fetița de 12 ani care de un an jumate sa mutat ... Patisia Patisia Bună ziua.! Am fetița de 12 ani care de un an jumate sa mutat cu tatăl ei in Spania ,tatăl ei fiind recăsătorit, amândoi am cazut la o înțelegere ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns nora linda nora linda buna seara..in urma cu 5 ani am plecat in strainatate.dupa aproape 3 ani de dute vino cu bani am fost data afara din casa de catre sot si a cerut divortul deja ... (vezi toată discuția)