avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate alina_e

Activitate alina_e

urmeaza sa inchei un contract de colaborare cu o firma din Bulgaria care va detasa in Romania pe o anumita perioada personal ce se va ocupa de constructia unui imobil.
Va rog sa imi spuneti care sunt actele necesare ce sunt cerute la politie departament Imigrari
un administrator s-a numit singur printr-un act aditional la contractul de munca director general, cu 30 de zile inainte de a fi revocat din functia de administrator de catre AGA
este valabil acest valabil acest act aditional???
Imi puteti spune ce posibilitati sunt de a da afara un asociat problema cu un procentaj de 15% care franeaza activitatea firmei prin nesemnarea unor documente in vederea deschiderii unor puncte de lucru avand probleme la ORC ?
Pana la solutionarea dosarului cu sediul social putem desfasura activitatea din sediul social (inclusiv contabilitatea) la punctul de lucru? Codul CAEN fiind acelasi si la punctul de lucru.
Buna ziua....Firma noastra este alcatuita din 3 asociati (este vorba de un SRL)
In urma hotararii AGA ce a avut ca oridene de zi schimbarea sediului social si datorita faptului ca urma sa expire contractul de inchiriere asupra spatiului .
unul dintre asociati (15%) nu este de acord cu aceasta schimbare.
actele pentru schimbarea sediului social au fost depuse la ORC cu o declaratie pe propria raspundere a administratorului societatii care totodata este si asociat prin care se specifica motivele schimbarii sediului(chirie mai mica...spatiu mai mare )
Mentionez ca firma are si punct de lucru.
In acest moment firma are sediul expirat.
La momentul depunerii documentelor la ORC ni s-a spus ca este foarte posibil ca aceasta solicitare sa fie respinsa din cauza faptului ca unul dintre asociati nu a fost de acord.(termenul de solutionare a dosarului este maine)
In acul constitutiv scrie ca :Ädunarea generala decide prin votul reprezentand majoritatea absoluta a asociatilor si a partilor sociale cu exceptia cazurilor in care in contract nu s-au prevazut alte conditii"
Ce se poate face in acest caz??...nu o sa putem schimba niciodata sediul social pentru ca unul din asociati nu este de acord si care are doar 15% ?