avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... un adminitrator de societate se poate numi in functia ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

un adminitrator de societate se poate numi in functia de director general fara hotarare ?

un administrator s-a numit singur printr-un act aditional la contractul de munca director general, cu 30 de zile inainte de a fi revocat din functia de administrator de catre AGA
este valabil acest valabil acest act aditional???

Alte discuții în legătură

Revocare administrator ciprian.musat ciprian.musat Salutare, Am o situatie mai complicata care necesita neaparata rezolvare si nu stiu cum sa fac. Pe vremea cand inca eram tanar si nestiutor un cunoscut din ... (vezi toată discuția)
Pretentii costic costic buna ziua, Eu lucrez la un SA cu capital majoritar de stat, sub autoritatea MT. AGA, CA-ul si Presedintele CA care indeplineste si functia de Dir. ... (vezi toată discuția)
Act constituitiv sa numire primi membrii ca. revocare administrator prin act aditional la actul constitutiv actualizat?? adela05 adela05 Am un act constitutiv la un SA prin care sunt numiti primii membrii ai Consiliului de Administratie. Acum, unul din cei 5 administratori care formeaza CA este ... (vezi toată discuția)