avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate yolasfinx

Activitate yolasfinx

Buna ziua! am gasit acest site in timp ce cautam pe google si parca, parca mi-ar rezolva o parte in intrebare/intrebari. daca se poate am si eu un caz asemanator. eu, as dori sa cumpar un imobil de la o societate comerciala, imobilul a fost cumparat in 96-98 de la o pers fizica pe societate. firma de mult este pe zero... nu si-a refacut codurile caen, cred ca ni nu a mai dus bilantzuri.. si ei cam suspendata/inchisa... acum astept situatia ei de la registru comertului. de curnad administratorul societatii a intentat divort, divortul s-a pronuntat dar nu s-a facut partajul, sotia lui nu apare in actele societatii. CUMVA ii revine fostei o parte din imobil??? aceasta este una din intrebari. alta este daca societatea era platitoare de impozit 16% dar nu era platitoare de TVA, in momentul finalizarii actelor firma va trebui sa plateasca acei 16% din c.v. imobilului plus alte taxe cum ar fi TVA? ca sa reactivam firma la registrul comertului ca sa putem vinde imobilul, asta daca este cazul reactivarii.. ce trebuie sa facem? Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Va multumesc anticipat si va doresc TOATE CELE BUNE!