Buna seara,
As dori sa stiu cate zile trebuie sa lipseasca o persoana pentru a fi scoasa de la intretinere. Si se poate sa depun o cerere la sfarsitul lunii in care lipseste. Prietena mea a plecat de la 3 martie, si a depasit 15 de zile, pot depune azi o cerere, desi suntem in luna mrtie, ca sa o pot scoate pe luna martie?
Astept raspunsuri.
Va multumesc
Ma deranjeaza inchirierea uscatoriei pentru ca administratorul sta vis a vis de uscatorie si intre cele doua apartamente exista o usa, asa este constructia blocului si el inchide aceasta usa si fura curentul si apa din uscatorie, cheltuieli pe care le plateste toata lumea, si are si atitudinea de dictator, el face si spanzura pe scara si toata lumea trebuie sa faca ce zice el.
El toata vara a folosit uscatoria pentru a face gratare, va dati seama ca tot fumul a ajuns in apartamentul meu, fiind vara geamurile erau deschise.
Tocmai am depus o cerere catre Presedintele Asociatiei de Proprietari prin care solicit o copie dupa contractul de inchiriere a unei camere din uscatorie. In cat tmp trebuie sa imi raspunda, sa imi aprobe aceasta cerere. El mi-a spus ca in 30 de zile. Este corect. Va multumesc.
Dar fiind Asociatie de Propietari pot modela aceasta lege dupa bunul plac? Am auzit cazuri in care Asociatiile de Propietari isi fac si o lege interna. Este posibil asa ceva? Aceasta camera a fost deja inchiriata cu acordul Comitetului Executiv, dar fara semnatura mea, parte afectata din vecinatatea uscatoriei, explicatia care mi s-a dat a fost cum ca Asociatia de Propietari isi face o lege interna, nu cea care apare in Monitorul Oficial. Pot contesta aceasta hotarare a lor si daca da unde si ce ar trebui sa fac. Va multumesc.
Buna ziua, am o nelamurire legata de uscatoria bloculuiin care locuiesc. Sunt propietara unui apartament la etajul 9 din 10, deasupra mea se afla uscatoria blocului. Administratorul doreste sa inchirieze o camera din aceasta uscatorie. Stiu ca trebuie sa inchieie un contract aprobat de Consiliul de Administratie si de 50+1% locatari. El are acest procentaj, insa daca eu propietar afectat din vecinatatea uscatoriei nu sunt de acord cu aceasta inchiriere, ea se mai poate face. Si unde ma pot adresa pentru a face o plangere legata de nemultumirea serviciilor oferite de administrator, mai presus de Consiliu de Administratie. Va multumesc.