avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoaterea de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoaterea de la intretinere

Buna seara,
As dori sa stiu cate zile trebuie sa lipseasca o persoana pentru a fi scoasa de la intretinere. Si se poate sa depun o cerere la sfarsitul lunii in care lipseste. Prietena mea a plecat de la 3 martie, si a depasit 15 de zile, pot depune azi o cerere, desi suntem in luna mrtie, ca sa o pot scoate pe luna martie?
Astept raspunsuri.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Locatar59 , utilizator 14:07, 27 Martie 2013
Da, puteti depune aceasta cerere zilele acestea pentru ca lista lunii martie se listeaza dupa data de 10 aprilie, asa incat administratorul are timp suficient sa tina cont de aceasta cerere.
Depuneti cererea si va fi luata in condiderare la intocmirea listei pe luna martie .
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere cerere scoatere de la intretinere teo30967 teo30967 ma puteti ajuta cu un articol din legea 230 sau hotararea 1588/2007 cu privire la termenul de depunere a cererii de scoatere de la intretinere ? stiu ca 15 ... (vezi toată discuția)
Ln ce conditii se poate scoate o persoana de la intretinere? manuelasegal manuelasegal in ce conditii se poate scoate o persoana, de la intretinere bloc locuinte ?..15 zile calendaristice, aleatorii, intr-o luna sau 15 zile consecutive, intr-o ... (vezi toată discuția)
Cerere neluata in considerare tynatwine tynatwine La inceputul lunii decembrie 2013 am contactat administratorul de bloc sa-i spun ca locatarii apartamentului x, vom fi plecati luna aceasta in weekend-uri si ... (vezi toată discuția)