avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ln ce conditii se poate scoate o persoana de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ln ce conditii se poate scoate o persoana de la intretinere?

in ce conditii se poate scoate o persoana, de la intretinere bloc locuinte ?..15 zile calendaristice, aleatorii, intr-o luna sau 15 zile consecutive, intr-o luna calendaristica ? ..Multumesc
Cel mai recent răspuns: manuelasegal , utilizator 09:23, 17 Decembrie 2015
In situatia in care o persoana lipseste din apartament, nu locuieste mai mult de 15 zile intr-o luna, proprietarul poate solicita conducerii asociatiei ca acea persoana sa fie scoasa de la cheltuielile de intretinere pentru luna respectiva.
In acest scop, proprietarul depune o cerere scrisa la asociatie.
Cele peste 15 zile (nu 15 , ci peste 15) pot fi consecutive sau nu. Ca sa fie clar, e bine ca proprietarul sa arate in cerere ca lipseste in perioada 2-25 sau 10-30 sau 7-28 din luna decembrie, de exemplu. Altfel nu mi se pare corect sa se scoata cineva de la intretinere pe motivul ca lipseste in data de 1,4, 5, 7,8,12,13... cumuland astfel peste 15 zile, pentru ca atunci este de garda la spital, ca lucreaza in schimbul trei sau pleaca in deplasari de 1-2 zi de 5-7 ori in acea luna. Adica nu este normal ca din 2 in doua zile sa ne intalnim cu vecinul, sa ne salutam si pe lista de plata sa apara "zero" persoane.
multumesc pentru raspunsul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce contitii se scoate o persoana de la intretinere mariusmitrofan mariusmitrofan Salut Am o intrebare la care probabil asteapta raspuns mai multi cetateni ai acestei tari,in ce conditi se poate scoate o persoana de la intretinere si aici ... (vezi toată discuția)
Numar persoane luate in calcul la intretinere HarasimFlorian HarasimFlorian Am depus o cerere de scoatere de la plata cotelor la intretinere a doua persoane iar presedintele asociatiei de proprietari refuza sa o ia in consideratie ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la intretinere ricardos1970 ricardos1970 Buna seara, de 1 luna si 2 saptamani de zile am si eu un bebe mic si am chemat pe mama soacra sa stea cu noi pt. a ne ajuta la cresterea lui.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)