avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... in ce contitii se scoate o persoana de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

in ce contitii se scoate o persoana de la intretinere

Salut
Am o intrebare la care probabil asteapta raspuns mai multi cetateni ai acestei tari,in ce conditi se poate scoate o persoana de la intretinere si aici ma refer la cazul in care persoana respectiva are viza de flotant si plateste la aceasta adresa cheltuiele cu intretinerea dar locuieste in continuare la prima adresa cea la care a locuit pana la schimbarea domiciliului?
Astept cu real interes raspuns .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:49, 9 Octombrie 2009
Daca persoana in cauza face o cerere adresata presedintelui asociatiei la adresa de unde vrea sa fie scoasa de la plata cotelor, in care mentioneaza pe ce perioada lipseste din apartament.
Poate fi scos de la aceasta plata in functie de nr. de zile lipsa consecutiv din apartament, asa cum este hotarat in asociatia respectiva. De exemplu, daca in asociatie este hotarat ca cineva sa fie scos de la plata daca lipseste 15 zile si persoana lipseste 10, atunci nu va fi scos de la plata. Daca, de asemenea, lipseste 2 zile, apoi mai sta 3, iar pleaca, iar vine si tot asa, nu va fi scos de la plata cotelor.
Dar e loc de negociere in aceasta privinta daca exista o conducere a asociatiei intelegatoare. In unele blocuri e posibil, in altele nu.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2009
elga50, moderator
O persoana poate fi scoasa de la plata cotelor de intretinere, in conditiile in care anterior anunta oficial conducerea AP de lipsa a cel putin a 15 zile consecutiv din condominium,sau perioda in cere urmeaza sa lipseasca.
Dovada emisa de AP unde locuieste efectiv persoana ,se depune la AP unde domiciliaza cu statut de flotant,
Problema este ca eu nu vreau sa plec efectiv de acasa doar sa imi schimb domiciliul(flotant)in acest caz se poate face ceva?
Cu alte cuvinte, aveti CI pe adresa de baza unde si locuiti efectiv, mai aveti o viza de flotant la alta adresa unde nu locuiti de fapt si vreti sa fiti scos de la plata cotelor de la adresa de flotant?
Nu ci de la adresa unde locuiesc acuma cea din CI.Multumesc

Alte discuții în legătură

Ln ce conditii se poate scoate o persoana de la intretinere? manuelasegal manuelasegal in ce conditii se poate scoate o persoana, de la intretinere bloc locuinte ?..15 zile calendaristice, aleatorii, intr-o luna sau 15 zile consecutive, intr-o ... (vezi toată discuția)
Cote lunare SimonaBardea SimonaBardea Buna dimineata! 1. La un apartament sunt 0 persoane, nu este normal ca sa contribuie la plata cheltuielilor lunare, sal administrator, sal femeie serviciu , ... (vezi toată discuția)
Administratoarea refuză să-mi elibereze o adeverință de locatar, de care am nevoie pentru dosarul de indemnizație de chirie. ce aș putea face? Sammy1993 Sammy1993 Am o problema in eliberarea unei adeverinte de locatar. Astept de aproape doua luni si inca nu am primit adeverinta. Administratorea blocului gaseste mereu ... (vezi toată discuția)