problema este ca nu am avut o relatie normala sa traim impreuna, ne vedeam foarte rar si deodata mi a zis ca e insarcinata asta a fost si scopul ea a a vrut un copil,din ziua aceea nu am mai avut nici o relatie nici cu ea nici cu copilul sunt aproape 4 ani de atunci,si acum sa ma dea in judecata dupa atata timp ,cred ca scopul ei e sa se razbune ca mie imi e bine acum ca am o familie ,de aceea v am intrebat daca actiunea pt stabilirea paternitatii se depune in termen de un an de la nasterea copilului.ce se intampla daca ea a a depus dupa 3 ani pt stabilirea paternitatii ?
nu cred ca e corect ca dupa atat timp sa ma oblige sa recunosc acest copil , ma poate obliga sa fac testul adn? ce se intampla daca voi fi citat si eu nu sunt in tara ca mai mult in strainatate stau?
buna ziua, am si eu o problema si as dori un sfat in urma cu aproape 4 ani am avut o relatie cu o fata nu ne intelegeam mai deloc,ne intalneam destul de rar si intr o zi m a anuntat ca e insarcinata asta a si urmarit ea fiind mai mare ca mine avea cam 35 de ani.de atunci noi nu am mai avut nici o treaba.ea a a facut copilul l a inregistrat doar pe numele ei eu nu l am recunoscut . acuma copilul are 3 ani si am inteles ca ma da in judecata sa recunosc copilul e posibil asa ceva dupa 3 ani sa ma oblige sa l recunosc, cred ca o face din razbunare mai mult pt bani probabil pt ca eu acum sunt bine am un serviciu bun in strainatate , mi am facut o familie .ce sanse are sa ma oblige?va rog un raspuns!!!!!
sper sa pot face ceva pentru ca ei in mesaje recunosc ca au sa mi dea bani.as fi vrut sa ne putem intelege altfel. de fiecare data i-am rugat frumos si acum mi au trimis mesaj in care mi au zis ca tot ei ma acuza pe mine de hartuire ca si ca nu am nici o dovada ca le am dat bani.dar exista aceste mesaje.sper sa fie luate in considerare.
buna seara, as dori si eu sa ma ajutati intr o problema.in 2010 in septembrie
am dat imprumut bani unor asa zisi prieteni suma de 1000 euro pentru o perioada scurta de timp au zis ei.de atunci nu am reusit sa mi recuperez din bani decat 5 milioane si aia destul de greu. de la o luna la alta ma amana ca mi vor da. ce as putea sa fac in cazul acesta? singurele dovezi ca ei recunosc ca au sa mi dea bani sunt mesajele pe telefon si pe messenger. as vrea sa le fac o plangere. unde as putea sa ma adresez? ce ma sfatuiti sa fac sa reusesc sa mi recuperez banii? va rog din suflet sa ma ajutati.