buna seara, as dori si eu sa ma ajutati intr o problema.in 2010 in septembrie
am dat imprumut bani unor asa zisi prieteni suma de 1000 euro pentru o perioada scurta de timp au zis ei.de atunci nu am reusit sa mi recuperez din bani decat 5 milioane si aia destul de greu. de la o luna la alta ma amana ca mi vor da. ce as putea sa fac in cazul acesta? singurele dovezi ca ei recunosc ca au sa mi dea bani sunt mesajele pe telefon si pe messenger. as vrea sa le fac o plangere. unde as putea sa ma adresez? ce ma sfatuiti sa fac sa reusesc sa mi recuperez banii? va rog din suflet sa ma ajutati.
La instanta civila, formulati o actiune in pretentii.Va fi cam dificil in lipsa unui inscris constatator, insa este posibil ca probele pe care le detineti sa va fie acceptate.
sper sa pot face ceva pentru ca ei in mesaje recunosc ca au sa mi dea bani.as fi vrut sa ne putem intelege altfel. de fiecare data i-am rugat frumos si acum mi au trimis mesaj in care mi au zis ca tot ei ma acuza pe mine de hartuire ca si ca nu am nici o dovada ca le am dat bani.dar exista aceste mesaje.sper sa fie luate in considerare.