avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate pozzo

Activitate pozzo

Buna ziua,

Am intrebat mai devreme daca, in cazul in care, in reorganizare se tine adunarea creditorilor, si majoritatea din grupa creditorilor garantati voteaza "da" pentru reorganizare, insumand 27% din total iar restul grupelor voteaza "nu" (cei negarantati, salariati etc), ce se ia in considerare?

In al doilea scenariu, daca creditorul majoritar garantat, respectiv presedintele grupei garantate, cu 27% din total, nu voteaza la adunare, si astfel nu se indeplineste majoritatea grupei ce insumeaza 51% din total, ce se intampla?

Acesta fiind cazul in care, neindeplinindu-se cvorumul in grupa majoritara cu 51%, iar administratorul judiciar valideaza votul, cum se poate ataca aceasta in justitie?

Va multumesc
Buna ziua,

Caut raspuns cat mai concret in legatura cu procedura insolventei.
La adunarea creditorilor, pentru o societate aflata in insolventa, se indeplineste cvorumul de peste 50% ai grupei de cred. garantati, in contextul in care creditorii garantati (banci) detin 51% din total, se accepta decizia acestora si este finala sau nu? chiar daca restul creditorilor din grupele de negarantati (stat, salariati etc) voteaza impotriva?

Multumesc
Buna ziua,

In urma cu 3 ani am avut un accident, in urma caruia masina a fost dauna totala.
Am avut explozie la cauciuc la viteza si am intrat intr-o casa.
Pe moment m-am speriat, si am plecat acasa, prietenii mei au anuntat politia si o o firma de tractare.
In decursul urmatoarelor 24 de ore am anuntat asiguratorul si am fost la politie pentru declaratie.
Inca ma judec cu asiguratorul pentru dauna, nu vor sa imi plateasca pentru ca ei sustin ca nu i-am anuntat in timp util de accident.
Asta dupa ce si agentul lor constatator si un service autorizat au vazut masina a doua zi si au constatat dauna.

In 2 saptamani am termenul cu ei, va rog, daca se poate, sa imi spuna cineva care este articolul de lege, care spune ca in cazul unui accident fara victime, nu trebuie data declaratia la pol. decat in 24 de ore.
Sau daca exista alta cale de atac, deasemenea va rog sa imi spuneti sau sa ma contactati.

Multumesc