avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier grav, dar fara victime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier grav, dar fara victime

Buna ziua,

In urma cu 3 ani am avut un accident, in urma caruia masina a fost dauna totala.
Am avut explozie la cauciuc la viteza si am intrat intr-o casa.
Pe moment m-am speriat, si am plecat acasa, prietenii mei au anuntat politia si o o firma de tractare.
In decursul urmatoarelor 24 de ore am anuntat asiguratorul si am fost la politie pentru declaratie.
Inca ma judec cu asiguratorul pentru dauna, nu vor sa imi plateasca pentru ca ei sustin ca nu i-am anuntat in timp util de accident.
Asta dupa ce si agentul lor constatator si un service autorizat au vazut masina a doua zi si au constatat dauna.

In 2 saptamani am termenul cu ei, va rog, daca se poate, sa imi spuna cineva care este articolul de lege, care spune ca in cazul unui accident fara victime, nu trebuie data declaratia la pol. decat in 24 de ore.
Sau daca exista alta cale de atac, deasemenea va rog sa imi spuneti sau sa ma contactati.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 16:32, 11 Aprilie 2012
Cititi cu atentie conditiile de asigurare din polita CASCO (obligatiile asiguratului in caz de accident)...acolo veti gasi raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu pagube materiale nim3n1 nim3n1 Salut! Am avut ceva probleme cu franele la masina si le-a reparat un prieten mecanic ... cand sa le faca proba s-a dus taras pe pietris si s-a oprit in coltul ... (vezi toată discuția)
Inselat de firma de asigurari- refuz accept de plata la casco caradis caradis Buna seara. Ma confrunt cu o problema deosebita si as dori un sfat daca se poate. Am avut doua evenimente rutiere in decurs de doua saptamani. In primul eu am ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)