Buna seara.Ma confrunt cu urmatoare situatie si am si eu nevoie de sfatul vostru:in septembrie anul trecut am obtinut un ordin de protectie pentru mine si baietelul meu pentru o perioada de 6 luni vis-a-vis de tata..In octombrie, am primit custodia exclusiva, s-a stablit pensia alimentara(pe care a platit-o mereu),s-a cerut aducerea de catre tata a unui certificat/aviz psihologic in luna martie,cand expira ordinul pentru a se stabili si programul de vizita.A trecut martie si restul lunilor, tatal nu a deschis nici un proces pentru program de vizita, dar nici nu a venit sa-l viziteze pe pitic, doar au vorbit la telefon de 1-2 ori pe luna cand sunam eu la cererea baietelului.Acum si-a exprimat totusi dorinta ca vrea sa-l ia in week-end pe pitic la el(nu stia totusi cand va mai putea sa-l ia, dar teoretic vrea sa-l vada).Eu nu am nimic impotriva acestui lucru,dar nu pot nici sa-i dau pur si simplu baietelul pe care nu l-a mai vazut de 11 luni in baza unor vorbe(gen-il aduc duminica..).Cum ma sfatuiti sa procedez?Ar avea vreo valoare sa-mi dea o declaratie scrisa cu un eventual program de vizita(week-end 1,3 din luna+ora de luat/adus, sarbatori,vacante) in prezenta unui martor(de ex.mama mea)?Astept sfaturile voastre,va rog.Va multumesc anticipat.
Buna ziua.am primit decizie de concediere la 5 luni dupa ce am revenit la serviciu din concediul de 2 ani de crestere si ingrijire copil pe motiv ca sucursala unde sunt nu este performanta.momentan sunt in preaviz de 20 zile.vroiam parerea voastra legata de legalitatea sau nu a acestei decizii..multumesc anticipat!