e legal sa se angajeze in sectie de chirurgie asistent medical purtator de hepatita E?
Ce conditii se analze obligatorii negative sunt obligatorii la angajare? multumesc
sotul are minim pe crtea de munca dar la negru ma depaseste cu mult
problema mea e ca el are sustinere financiara mai mare si sa nu-mi ia copilul pe motiv ca ratele sunt pe numele meu ajung la jum venitului meu lunar meu
o viata roz dupa divort e greu de inchipuit dar tb sa protejezi copilul si furtuna in care traieste tb sa se termine
[folositi, va rog, butonul " editeaza" cand aveti de completat un mesaj, multumesc]
Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.Locuim intr-un apartament cumparat la banca prin credit ipotecar(de 4 ani pe numele amandoura dar sotul a avut o garsoniera pe care a vandut-o si am dat avans) si avem 3 credite de nevoi personale pe numele meu.(pt ca sotul are minim pe economie pe cartea de munca)As vrea sa stiu va rog foarte mult pot da divort (si sotul este de acord)la notar.Problemele financiare , intriga dintre soacra si mine ,alcoolul(sotul mai bea)i ne-au coplestit si s-a ajuns la o situatie(ce tine de 1 an).f urata.Eu am o slujba decenta (asistent medical la spital )dar dupa divort creditele le platesc singura ?Pot risca sa pierd custodia din cauza asta ?Si ipoteca cum se rezolva?
VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!!!!!!!!!!!!!!
lucrez intr-un spital cu program in ture.7-15;15-23;23-7.Avem dreptul la pauza de masa prin rotatie macar in tura de dimineata cand sunt 4-5 asistente? Si oare in tura de noapte 23-7 cand sunt 2 asiatente exista si ore de odihna(caci pe luna sunt 6 astfel de ture)?Regulamentul de ordine interioara nu are nici o nota cu privire la aceste lucruri si suntem amenintate cu referat si desfacerea contractului de munca de seful de sectie.Va multumesc fffffffff mult!