avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... analize angajare asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

analize angajare asistent medical

ce analize sunt obligatorii pt angajare in sistemul sanitar pt asistent medical pe sectie de chirurgie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:36, 4 Decembrie 2012
De ce nu continuati discutia in topicul deschis initial?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii asistenti medicali beatricemv beatricemv buna ziua! sunt asistent medical si lucrez din noiembrie1994.am inceput ca sora medicala in urma liceului sanitar si am terminat postliceala in 1997 cand mi ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in cadrul aceleasi unitati andreealevinski andreealevinski Doresc sa stiu daca un asistent medical cu diploma de specialitate laborator clinic,poate fi mutat in mod legal si cu acordul lui pe un post cu aceasi functie ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite sporuri neacordate sclify sclify Lucrez in onco-hematologie iar din lipsa personalului se lucreaza ore suplimentare foarte multe iar pe langa lucrul acesta mai este si periculos ca se ... (vezi toată discuția)