avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca in cadrul aceleasi unitati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca in cadrul aceleasi unitati

Doresc sa stiu daca un asistent medical cu diploma de specialitate laborator clinic,poate fi mutat in mod legal si cu acordul lui pe un post cu aceasi functie si salariu dar in Compartimentul pentru Prevenirea si Combaterea Infectiilor Nosocomial,din cadrul aceleasi unitate spitaliceasca.As dori sa stiu daca mutarea se poate face din cauza unei probleme medicale dobandite la locul de munca ,iar salariatul nu mai face fata obligatiilor din laboratorul clinic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 26 Noiembrie 2016
Aduceti elemente noi in discutie, respectiv probleme medicale.
Este vorba, probabil (sau ar trebui sa fie), de recomandarea medicului specialist de medicina muncii care recomanda schimbarea locului de munca, iar angajatorul treuie sa respecte recomnadarea.
Pregatirea profesionala a lucratorului este strans legata de cerinta postului si angajatorul nu poate sa nu tina cont de asa ceva.
Functia si salariul sunt unele aspecte, dar cerinta de pregatire a postului este cu totul altceva si ma refer aici la faptul daca un asistent medical cu specialitatea laborator clinic poate indeplini sau nu functia de laborant (aceeasi functie, dupa cum mentionati) in cadrul compartimentului de infectii nosocomiale.
:offtopic: Interventie moderator

Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Daca doriti sa postati noi detalii despre problema dvs sau sa aduceti in discutie noi nelamuriri, o puteti face in topicul deschis initial folosind butonul "Raspunde".

www.avocatnet.ro/content/for...

Acest topic va fi inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in cadrul aceleasi unitati andreealevinski andreealevinski Doresc sa va intreb daca un asistent medical cu scoala sanitara postliceala laborator clinic,poate fi mutat legal din sectia laborator clinic in cea a ... (vezi toată discuția)
ordinul 1101/2016 se poate aplica si retroactiv? sari.sari sari.sari Am ocupat o functie de medic in specialistea sanatate publica si management , in cadrul unei unitati sanitate in compartiment de infectii nosocomiale ( conform ... (vezi toată discuția)
Salarizare asistent personal oxi oxi Buna ziua, Intrebare: incepand cu 01.12.2015 se majoreaza cu 25% si salariul asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si daca asistentii personali ... (vezi toată discuția)