avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare asistent personal

Buna ziua,
Intrebare: incepand cu 01.12.2015 se majoreaza cu 25% si salariul asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si daca asistentii personali fac parte din sistemul public de asistenta sociala?
cu respect,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 23 Decembrie 2015
Da, salariul asistentilor personali se majoreaza cu 25%, intrucat, in baza legii 284/2010 sunt incadrati in Anexa III, capitolul I pct. 2 pozitia 38 „ Salarii de baza pentru personalul de specialitate din unitatile de asistenta sociala/centre cu sau fara personalitate juridica”. A nu se confunda cu asistentii sociali in cadrul unei primarii, care, daca nu are organizat SPAS, primesc doar 10%.
Buna ziua,
Multumesc, la noi asistentul social este incadrat la Compartimentul social care este acreditat unde figureaza 1 post si jumatate.
cu respect,
:offtopic: Interventie moderator

Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

In acest sens, acest topic se va inchide urmand a continua si urmari discutiile pe topicul deschis aici :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare de salariu Handralaura Handralaura Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ? (vezi toată discuția)
Marire salariala 1martie nicocornean nicocornean Sunt asistent medical la un centru pt persoane varstnice.Mi s-a spus de catre conducerea unitatii ca la centrele pt persoane varstnice nu se maresc salariile ... (vezi toată discuția)
Majorarea cu 25% la lucratorii sociali adiana_cuc adiana_cuc Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca majorarea cu 25% se aplica si lucratorilor sociali din cadrul primariilor. (vezi toată discuția)