avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare asistent personal

Buna ziua,
Intrebare: incepand cu 01.12.2015 se majoreaza cu 25% si salariul asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si daca asistentii personali fac parte din sistemul public de asistenta sociala?
cu respect,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 23 Decembrie 2015
Da, salariul asistentilor personali se majoreaza cu 25%, intrucat, in baza legii 284/2010 sunt incadrati in Anexa III, capitolul I pct. 2 pozitia 38 „ Salarii de baza pentru personalul de specialitate din unitatile de asistenta sociala/centre cu sau fara personalitate juridica”. A nu se confunda cu asistentii sociali in cadrul unei primarii, care, daca nu are organizat SPAS, primesc doar 10%.
Buna ziua,
Multumesc, la noi asistentul social este incadrat la Compartimentul social care este acreditat unde figureaza 1 post si jumatate.
cu respect,
:offtopic: Interventie moderator

Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

In acest sens, acest topic se va inchide urmand a continua si urmari discutiile pe topicul deschis aici :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare de salariu Handralaura Handralaura Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ? (vezi toată discuția)
Marire salariala 1martie nicocornean nicocornean Sunt asistent medical la un centru pt persoane varstnice.Mi s-a spus de catre conducerea unitatii ca la centrele pt persoane varstnice nu se maresc salariile ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in cadrul aceleasi unitati andreealevinski andreealevinski Doresc sa stiu daca un asistent medical cu diploma de specialitate laborator clinic,poate fi mutat in mod legal si cu acordul lui pe un post cu aceasi functie ... (vezi toată discuția)