De la ora 11:00, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică
buna ziua!
sunt asistent medical si lucrez din noiembrie1994.am inceput ca sora medicala in urma liceului sanitar si am terminat postliceala in 1997 cand mi s-a schimbat incadrarea in asistent medical generalist.din 2002 am si gradul principal.nu am intreruperi in activitate decat anii pt. ingrijire copil (2 copii x 2 ani).pana acum am lucrat in sistem privat.luna aceasta am intrat prin concurs la un spital de urgenta de stat.lucrez intr-o sectie de chirurgie generala. la incadrare am fost surprinsa de salariul pe care mi l-au calculate.mi s-a parut mic in raport cu vechimea si gradul principal. am intrebat si mi s-a spus ca este salariul minim din grila la care ma incadrez,urmand ca dupa 3 luni sa trec in alta grila.
as vrea sa imi spuneti, daca se poate,la ce salariu sa ma astept dupa aceste 3 luni.stiu sigur ca in sectie sunt colege cu aceeasi vechime dar cu salarii diferite.
Salariu dupa cic
corina30tg
Lucrez ca asistenta medicala intr-un spital. Luna viitoare reincep serviciul dupa CIC si as dori sa stiu exact care sunt legile care reglementeaza stabilirea ... (vezi toată discuția)