avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate ancadragan

Activitate ancadragan

Răspuns la discuția Adopție
Da. Încă este la noi și am vrea să o adoptăm.
Discuție Adopție
Bună seara! Sunt asistent maternal. Am în plasament o fetiță. Anul trecut a fost dată spre adopție (internațional). În acel moment, a trebuit să aleg între a o adopta sau a da o declarație în care menționam că nu doresc să o adopt. Aș putea să o mai adopt în acest moment, în condițiile în care există acea declarație? Mulțumesc mult!
Mulțumesc mult pentru răspunsuri! O zi frumoasă!
Iar permisul va fi anulat cu ocazia condamnării, chiar dacă condamnarea va fi cu suspendarea executării pedepsei?
Mulțumesc! Prin urmare, singurele urmări în țară ar trebui să fie suspendarea permisului și înscrierea faptei in cazier?
Dacă este posibil să se pedepsească fapta și în România (în sensul că dacă legea prevede o pedeapsă mai aspră în țară decât cea din Italia să se aplice legea din România).
Bună ziua! Dacă ai fost condamnat cu suspendare în Italia pentru ucidere din culpă (în urma unui accident de circulație), care ar fi urmările în România? Mulțumesc mult!
Numai impozitul pe venit.
Mulțumesc pentru răspuns! Este vorba despre un contract de cesiune drepturi autor (pentru o conferință). Partea referitoare la asigurat din declarația 112 ar trebui completată?
Bună ziua!
Ce declarații ar trebui să depună o asociație care a încheiat un contract de cesiune drepturi autor cu o persoană fizică? De la Finanțe, mi s-a spus că ar trebui să depună declarația 100. Ce ar trebui să aleg la „denumire creanță fiscală”?
Vă mulțumesc!