avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate lucian3087

Activitate lucian3087

Martori sunt victima si inca doi prieteni de ai mei,toti au declarat ca am lovit-o cu partea din fata a masinii,nicidecum cu spatele,s-ar putea sa pierd in instanta?sa ma incadreze la alt articol?precum am lovit pe numita x..... si atat ?
Va salut.Am o nelamarurire legata de o amenda de circulatie primita dupa ce am primit de la parchet acea rezolutie de neincepere a urmariri penale pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa,art.184 alin.1 si 3 cod penal.
Mentionez ca accidentul s-a produs in momentul in care masina era pe partea carosabila si am vrut sa o parchez in parcare,iar in parcare am lovit o fata foarte usor cu spoilerul din fata al masinii.(nimic grav).Conform martorilor toti au mentionat ca am lovit victima cu partea din fatza a masinii,inclusiv eu in propria declaratie.
Culmea ca domnul agent de politie nu a mentionat acest lucru in referat si a relatat precum " la efectuarea manevrei de mers inapoi nu s-a asigurat corespunzator fapt pentru care a lovit pe numita....X " ceea ce nu este adevarat.Victima nu a avut pretentii de la mine,nu a depus plangere impotriva mea....etc AMENDA de circulatie PRIMITA (300 ron) PENTRU CE ESTE MAI EXACT ? este deoarece domnul agent a gresit in acel referat si m-a incadrat la acel articol precum nu m-am asigurat la efectuarea de mers inapoi ? am vre-o sansa sa castig in instanta daca fac contestatie sa scap cu un avertisment?sau o platesc in 48 de ore 150ron si imi vad de treaba.
SCUZE PENTRU GRESALA DIN TITLU,nu cred ca o mai pot edita.
Răspuns la discuția ce religie va avea copilul
va multumesc pentru raspuns,dar eu vreau botezul in religia ortodoxa dupa ce se va naste,iar ei nu o sa fie deacord,nu sa stea copilul nebotezat pana la 14 ani
pe mine ma intereseaza botezul pe cale legala,pentru ca nu pot accepta botezul in alta religie,deoarece eu am fost botezat ortodox si asa vreau sa fie si copilul,daca prietena mea vrea sa il boteze in religia alor ei si sa se boteze si ea,eu nu accept acest lucru,adika referitor la copil nu la ea,deci legea ce spune ? eu vreau in religia mea botezul si ea in a parintilor ei,deci daca nu vom ajunge la un comun acord ce e de facut daca eu vreau copilul in religia mea ?
nu stiu daca am inteles,daca de exemplu ea vrea impreuna cu parintii ei sa boteze copilul in alta religie,adica cea penticostala,eu nu am nici un cuvant ? pentru ca eu nu vreau acest lucru,vreau copilu in religia mea...ortodoxa,
buna ziua,mentionez ca prietena mea asteapta un copil si nu este botezata in momentul de fata in nici o religie,asadar este tot ortodoxa cred,iar eu botezat,ortodox,ce religie va avea copilul ? parintii ei sunt penticostali,noi ne-am cam certat ca eu nu vreau sa imi fac botezul(adica sa ma pocaiesc) in religia printilor ei,ea zicea sa ne botezam amandoi,ne-am despartit,eu nu am nici un drept cu privire la botezul copilului ? poate sa il boteze in religia ei,adica in a parintilor ei ca ea inca nu si-a facut botezul,,daca eu nu vreau ?...ea crede in religia penticostala chiar dak nu si-a facut acel botez,mai mentionez si faptul ca nu suntem legitimi,nu suntem trecuti in acte...etc...va multumesc astept raspuns
in prima faza din 2008 e contraventie...cea cu hotararea.....a 2a cea mai recenta e penal....dar nu e nimik grav...procurorul a zis sa mai astept k o sa am NUP....victima nu are pretentiii...nu am fost baut....a fost o lovire f usoara...dar dak s-a implikat politia tre sa mergem pana la kapat...victima repet nu are nici o pretentie...certificatul medico legal..1-2 zile...deci...toate sansele sa iau NUP la dosar
dar mai pot lua dovada cu drept de circulatie daca am acea hotarare din 2008 care spune ca ADMITE EXCEPTIA PERIMARII INVOCATA DE INSTANTA DIN OFICIU.CONSTATA PERIMATA PLANGEREA CONTRAVENTIONALA FORMULATA DE PETENTUL X...DOMICILIAT.....IN CONTRADICTORIU CU INTIMAT IJP.CU DREPT DE RECURS IN 5 ZILE DE LA PRONUNTARE.PRONUNTATA IN SEDINTA PUBLICA 01.04.2010,VA MULTUMESC PT RASPUNS !
Buna Ziua ! Pot conduce pe drumurile publice autoturisme daca am aprobarea intr-o rezolutie de la parchet pe o perioada de 30 de zile,dar inca nu am ajuns la politia rutiera pentru depunerea acestei rezolutii sa imi dea alta dovada,intr-un final pot conduce cateva zile pana pot ajunge la politia rutiera sa iau dovada de circulatie ?? inafara de asta am contestat in instanta (anul 2008) un proces verbal intocmit de un agent pentru neoprire la semnalul politistului.Nu am fost prezent ca am fost plecat din tara! am luat hotararea care spune ca a intrat in perimare deci banuiesc k imi ia permisul...kre e deja luat...am avut acea dovada pe 15 zile....acum am acea rezolutie...am inteles ca trebuie sa duc si acea hotarare care o am si atesta perimarea plangerii.!Astept raspuns ! Va multumesc