Buna Ziua ! Pot conduce pe drumurile publice autoturisme daca am aprobarea intr-o rezolutie de la parchet pe o perioada de 30 de zile,dar inca nu am ajuns la politia rutiera pentru depunerea acestei rezolutii sa imi dea alta dovada,intr-un final pot conduce cateva zile pana pot ajunge la politia rutiera sa iau dovada de circulatie ?? inafara de asta am contestat in instanta (anul 2008) un proces verbal intocmit de un agent pentru neoprire la semnalul politistului.Nu am fost prezent ca am fost plecat din tara! am luat hotararea care spune ca a intrat in perimare deci banuiesc k imi ia permisul...kre e deja luat...am avut acea dovada pe 15 zile....acum am acea rezolutie...am inteles ca trebuie sa duc si acea hotarare care o am si atesta perimarea plangerii.!Astept raspuns ! Va multumesc
dar mai pot lua dovada cu drept de circulatie daca am acea hotarare din 2008 care spune ca ADMITE EXCEPTIA PERIMARII INVOCATA DE INSTANTA DIN OFICIU.CONSTATA PERIMATA PLANGEREA CONTRAVENTIONALA FORMULATA DE PETENTUL X...DOMICILIAT.....IN CONTRADICTORIU CU INTIMAT IJP.CU DREPT DE RECURS IN 5 ZILE DE LA PRONUNTARE.PRONUNTATA IN SEDINTA PUBLICA 01.04.2010,VA MULTUMESC PT RASPUNS !
in prima faza din 2008 e contraventie...cea cu hotararea.....a 2a cea mai recenta e penal....dar nu e nimik grav...procurorul a zis sa mai astept k o sa am NUP....victima nu are pretentiii...nu am fost baut....a fost o lovire f usoara...dar dak s-a implikat politia tre sa mergem pana la kapat...victima repet nu are nici o pretentie...certificatul medico legal..1-2 zile...deci...toate sansele sa iau NUP la dosar