Va salut.Am o nelamarurire legata de o amenda de circulatie primita dupa ce am primit de la parchet acea rezolutie de neincepere a urmariri penale pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa,art.184 alin.1 si 3 cod penal.
Mentionez ca accidentul s-a produs in momentul in care masina era pe partea carosabila si am vrut sa o parchez in parcare,iar in parcare am lovit o fata foarte usor cu spoilerul din fata al masinii.(nimic grav).Conform martorilor toti au mentionat ca am lovit victima cu partea din fatza a masinii,inclusiv eu in propria declaratie.
Culmea ca domnul agent de politie nu a mentionat acest lucru in referat si a relatat precum " la efectuarea manevrei de mers inapoi nu s-a asigurat corespunzator fapt pentru care a lovit pe numita....X " ceea ce nu este adevarat.Victima nu a avut pretentii de la mine,nu a depus plangere impotriva mea....etc AMENDA de circulatie PRIMITA (300 ron) PENTRU CE ESTE MAI EXACT ? este deoarece domnul agent a gresit in acel referat si m-a incadrat la acel articol precum nu m-am asigurat la efectuarea de mers inapoi ? am vre-o sansa sa castig in instanta daca fac contestatie sa scap cu un avertisment?sau o platesc in 48 de ore 150ron si imi vad de treaba.
SCUZE PENTRU GRESALA DIN TITLU,nu cred ca o mai pot edita.
Martori sunt victima si inca doi prieteni de ai mei,toti au declarat ca am lovit-o cu partea din fata a masinii,nicidecum cu spatele,s-ar putea sa pierd in instanta?sa ma incadreze la alt articol?precum am lovit pe numita x..... si atat ?