avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel2Fast

Activitate Daniel2Fast

Răspuns la discuția Angajare asociat la SRL ?
Am inteles. Inseamna ca suntem ok atunci.
Multumesc mult pentru ajutor.
Am inteles, va multumesc mult pentru raspuns. Sper sa fie la fel si in cazul in care vin alte autoritati... gen ANAF.
La noi nu e nevoie de angajati, sunt doar eu si sotia, asociat si administrator. Vrem doar sa fie totul in regula sa nu avem probleme.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspuns. Eu as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa fiu si angajat, sau daca pot sa lucrez in calitate de asociat, cum sunt acum.
Buna ziua,

Am si eu o nelamurire.
Detin un mic magazin cu imbracaminte impreuna cu sotia.
Ea este administrator iar eu asociat.

Intrebarea mea este:
Daca ne ocupam de vanzarea produselor doar noi doi, este nevoie ca eu, asociatul, sa fiu angajat in cadrul societatii sau nu ?

Am raspunsuri de la diferite personae, unii spun ca da, altii spun ca daca sunt asociat nu e nevoie.

Ma puteti ajuta cu un raspuns ? Nu vreau sa primesc vreo amenda daca vine vreun control si eu nu ar trebui sa fiu la vanzare.
Eu am facut deja o cerere catre asociatie prin care le-am cerut acordul pentru infiintarea unei societati comerciale cu sediul social fara activitate la acea adresa.

O sa dau presedintelui asociatiei de proprietari o copie de pe contractul de comodat si o copie de pe certificatul constatator al sediului social din care reiese ca sediul nu are activitate.
Am uitat sa mentionez.
Eu nu sunt chirias al acelui apartament. Locuiesc, si am adresa din buletin acolo.
Firma o infiintez impreuna cu fiica proprietarului cu care sunt casatorit, deci proprietarul este socrul meu.
Administratorul stie acest lucru.
Buna seara,
Am o mare nelamurire.
Acum putin timp am obtinut acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea sediului social fara activitate al unei firme.
Initial, eu locatar al apartamentului, am facut o cerere catre asociatie pentru a cere acordul pentru infiintarea firmei si am obtinut si acordul vecinilor.

Acum presedintele asociatiei vrea sa-i dau si o cerere din partea proprietarului pentru acelasi lucru.
Eu am infiintat deja societatea, si am contract de comodat cu proprietarul.
Presedintele asociatiei este "mai fricos" sa zic asa, si mi-a cerut pana acum mai multe documente de care nu are nevoie ( Cum ar fi acordul tuturor vecinilor din bloc, blocul are 10 etaje, sau cel putin jumatate + 1, cand eu aveam nevoie doar de acordul vecinilor direct afectati, iar dupa ce am obtinut acordul, m-a trimis sa mai iau niste semnaturi de la alti vecini "direct afectati"care nu erau direct afectati).

Intrebarea mea este: Ce acte trebuie sa dau obligatoriu asociatiei de proprietari, in afara de acea cerere ? #-o
Răspuns la discuția FISE POST
Ma ajuta foarte mult.

Multumesc pentru ajutor!
Răspuns la discuția FISE POST
Buna ziua,

Ma puteti ajuta si pe mine cu un model de fisa post pentru Agent de transport International cod COR 422105
Va multumesc mult!!!