Buna seara!
Problema este ca el nu poate sa se intoarca prea curand in tara,este plecat de o saptamana.Acum doua saptamani aproximativ pana sa plece a condus din nou fara permis de conducere ,si a fost oprit .A dat o declaratie la politie dar inca nu am primit nimic legat de acest fapt.
Ce se poate intampla daca nu se prezinta?sau il poate inlocui un avocat?
Va multumesc mult !!!
O seara buna!
Buna seara,
Fratele meu a fost oprit in anul 2013 de catre politia rutiera Bucuresti, si l-au depistat ca a condus un autoturism cu permisul de conducere fals si carte de identitate falsa!
Astazi, la o cautare pe google dupa numele lui, am gasit ca are un dosar pe rol, din data de 01.09.2015.
El momentan nu se afla in tara, si nici nu a stiut ca exista acest dosar! S-a mutat de la adresa din cartea lui de identitate, poate au fost trimise anumite citatii, dar nu le-a primit!
Numarul dosarului este:
Dosar 14962/302/2015 din 01.09.2015
uzul de fals (art.323 NCP)
Va rog frumos, ma puteti sfatui ce este de facut?
Si ce se poate intampla in cel mai rau caz?
Va multumesc
O seara buna
Salut!
Am nevoie de ajutor, va rog frumos!
Atazi, 17.04.2012. ma indreptam inspre localitatea Targoviste, din sens opus venea un Logan al Politie, au aprins girofarurile, au intors, mi-au comunicat prin portavoce sa-i urmez pana la urmatoarea parcare!
Aici, surpriza, mi-au spus ca aveam 104km/h in localitate, in Ilfoveni mai exact!Am cerut sa vad video, caci nu cred, sincer, ca am avut 104km, dar agentul mi-a spus ca nu este posibil
Am semnat procesul verbal, dar la obiectiuni, am specificat ca nu cred ca asta era viteza mea in acel moment si ca nu mi s-a aratat proba video!
Dupa ce am semnat procesul verbal, si mi-a inmanat dovada si procesul, m-am urcat la volan sa-mi continui drumul! cei de la politie, mi-au facut semn sa mai opresc o data, m-au chemat la masina si mi-au aratat video , masina mea apare cu 104km/h, dar cred ca e imposibil, si eu si prietena mea am vazut ca aveam undeva in jur de 80km/h
Mi-au luat permisul, si mi-au dat o dovada pt 15 zile
Domiciliul meu este in judetul Teleorman!
Vreau sa fac contestatie, Loganul cu radar era in miscare, nu stationat, vena din sens opus!
Ce e de facut?
Multumesc frumos!
Marius