avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Activitate Ionutsu88

Activitate Ionutsu88

Răspuns la discuția Inmatriculare prin mostenire
Se pare ca a fost in zadar intrebarea adresata de mine, avocatii find destul de comozi. Pentru cei ce urmaresc discutia, m-am interesat la serviciul inmatriculari si mi-au oferit un raspuns favorabil, se poate, doar ca trebuie efectuata autenticitatea autovehiculului. Dupa va fi nevoie de ultima factura, copie succesiune, acel certificat de autenticitate, asigurare pe numele noului proprietar, taxe CEC si primarie, numerele vechi si cam atat din cate imi amintesc. In concluzie, se poate!
Răspuns la discuția Inmatriculare prin mostenire
Nu este nimeni care stie?
Buna ziua,
Am un autoturism Dacia Logan care a fost achizitionat pe leasing de catre tatal meu. La scurt timp de la finalizarea leasingului tatal meau a decedat, neapucand sa inmatriculeze masina. Acum noi am dezbatut succesiunea si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula pe numele meu.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Poprire cont bancar de catre ANAF
Multumesc pt raspuns! Asa stiam si eu, dar uite ca tot m-au executat ca persoana fizica. Nici nu stiu cum sa fac acum...
Răspuns la discuția Poprire cont bancar de catre ANAF
SRL
Buna seara! Acum 5 ani am infiintat o firma in domeniul constructiilor, a fost bine pt inceput, pana la plata facturilor, am ridicat o casa si trebuia sa incasez suna de 65000 ron, nu am primit suma asta, ci doar 25000 ron. Eu am inregistrat factura emisa, iar acest contabil al meu ce-o fi facut, cum o fi depus actele (acum nu mai este activ, a fost cercetat pt ca a facut nu stiu ce chestii, a fost arestat.. in fine), s-a facut ca aveam de dat la fist cca 9500 ron, nu aveam de unde da banii astia pt ca cei 25000 ron a trebuit sa-i dau unde am cumparat materialele necesare constructiei pt ca m-au asteptat 30 zile pt plata lor. Si de aici (din prima) "am cazut". Au inceput cercetarile, le-am demonstrat conform extrasului de cont celor de la anaf ca mi-au intrat doar cei 25000 ron, dar nimic. Si aveam de plata 95000 ron, nu i-am putut achita, au pus dobanzi, m-au dat in judecata si suma pe care o am de plata in momentul de fata este de 15300 ron, iar de pe firma a venit pe persoana fizica. Eu intre timp m-am angajat in invatamant, am un salariu de cca. 800 ron si m-am "trezit" cu aceasta poprire pe cont(cont blocat), deci toti cei 800 ron ii vor opri, in fiecare luna. Ce pot face acum? Cum au voie sa-mi blocheze tot salariul si nu doar 1/3 din el? Din cate am citit pe forum mai este o varianta sa-mi deschid alt cont la alta banca, "o tine"? Va multumesc anticipat pt raspuns!
“conducerea sub influenta bauturilor alcoolice…” OUG 195/2002 Deci doar daca dovedesc ca ai condus, nu daca stai in masina. Dpdv, politistul trebuie sa te surprinda in trafic pentru a te putea testa daca ai consumat bauturi alcoolice. In trafic presupune drumuri publice si IN MERS. Daca stai in parcare/stationat cu masina pornita, e problema ta, poate spargi seminte cu prietenii si ascultati muzica, atata timp cat el nu te vede circuland nu se pune problema testarii cu etilotestul. Daca totusi incearca, pune-l sa scrie intai procesul verbal si abia apoi sufla in aparat (refuzul de da sufla e considerat infractiune) , pentru ca acolo trebuie sa apara celebra expresie cu “in timpul…..am surprins in trafic pe….motiv pentru care….”. Si cu acel proces cerbal in mana, te duci frumusel la prima instanta si ceri anularea lui. Fiecare gigel cu cascheta, are un itinerar cand iese pe strada la panda si daca nu si-l respecta, toate amenzile/ridicarile de permise sunt nule.
O sa ma interesez mai bine si o sa.ti spun...cel mai bine e sa faci recalculare la mina minovici si sa ai un avocat bun, care a mai trecut prin astfel de cazuri sa.ti faca o declaratie "buna"...stie el...
Salut, raptile ! Acum am postat pt 1 data, nu sunt detalii, dar ti le pot oferi...in etilotest nu am suflat, iar sa sange am avut 0,95 cu 0,75...pai permisul i s.a anulat de cand s.a dat hotararea judecatoreasca, asta se face automat din cate stiu eu, eu am primit si de la politie o scrisoare precum ca in baza hotararei judecatoresti mi.a fost anulat dreptul de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pana la incetarea pedepsei, sau ceva de genul....ideea e ca am aflat ca in ciuda acestei condamnari de 8 luni, poti sustine examenul pt redobandirea permisului dupa 6 luni, facand ceva la judecatorie sau sa te duci in audienta la comandant...asta vreau eu sa stiu daca este adevarat...? O zi buna !
Buna ziua, am si eu o nelamurire, am primit o pedeapsa de 8 luni cu suspendare cu 2 ani reabilitare, si am inteles ca dupa 6 luni de la hotararea judecatoreasca pot sustine examenul pt redobandirea permisului numai daca fac o cerere la judecatorie sau la comandant, este adevarat? Mentionez ca nu am mai avut alte antecedente penale pana acum! Multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...