avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare prin mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare prin mostenire

Buna ziua,
Am un autoturism Dacia Logan care a fost achizitionat pe leasing de catre tatal meu. La scurt timp de la finalizarea leasingului tatal meau a decedat, neapucand sa inmatriculeze masina. Acum noi am dezbatut succesiunea si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula pe numele meu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionutsu88 , utilizator 08:07, 7 Martie 2016
Nu este nimeni care stie?
Se pare ca a fost in zadar intrebarea adresata de mine, avocatii find destul de comozi. Pentru cei ce urmaresc discutia, m-am interesat la serviciul inmatriculari si mi-au oferit un raspuns favorabil, se poate, doar ca trebuie efectuata autenticitatea autovehiculului. Dupa va fi nevoie de ultima factura, copie succesiune, acel certificat de autenticitate, asigurare pe numele noului proprietar, taxe CEC si primarie, numerele vechi si cam atat din cate imi amintesc. In concluzie, se poate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare autoturism MythAdrian MythAdrian Buna ziua, Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec ... (vezi toată discuția)
Oug 9/2013 - timbrul de mediu pentru autovehicule calinescudan calinescudan Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu aproximativ 3 ani si jumatate. In afara de locuinta (apartament) aflata in proprietatea sa, se afla si un autoturism ... (vezi toată discuția)