imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct catre o terta persoana.
Pe timpul leasingului ,proprietarul masinii este societatea de leasing. In contractul de leasing scrie foarte clar ,fiecare ce drepturi are si ce obligatii .Dumneavoastra daca nu ati terminat leasingul puteti vinde contractul altei persoane , acasta poate sa preia contractul de la dumneavoastra da si cu acordul proprietarului . In cazul in care ati achitat masina integra,asa cu me cazul dumneavoastra si vati achitat si suma reziduala, treceti masina pe numele dumneavoastra dupa care o puteti vinde cui doriti.
Buna ziua!
Referitot la terminare leasing as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a trece masina pe proprietar
Am achitat si ultima rata de leasing, valoarea reziduala a fost inclusa in rata.
Masina e din import achizitionata prin intermediul unui dealer.
Care sunt pasii ce trebuie sa ii urmezi pentru ca masina sa devin properitarul masinii in acte.
Ce acte sunt necesare?
Alte discuții în legătură
Inmatriculare...
christty31
Salut!
Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)