avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont bancar de catre ANAF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont bancar de catre ANAF

Buna seara! Acum 5 ani am infiintat o firma in domeniul constructiilor, a fost bine pt inceput, pana la plata facturilor, am ridicat o casa si trebuia sa incasez suna de 65000 ron, nu am primit suma asta, ci doar 25000 ron. Eu am inregistrat factura emisa, iar acest contabil al meu ce-o fi facut, cum o fi depus actele (acum nu mai este activ, a fost cercetat pt ca a facut nu stiu ce chestii, a fost arestat.. in fine), s-a facut ca aveam de dat la fist cca 9500 ron, nu aveam de unde da banii astia pt ca cei 25000 ron a trebuit sa-i dau unde am cumparat materialele necesare constructiei pt ca m-au asteptat 30 zile pt plata lor. Si de aici (din prima) "am cazut". Au inceput cercetarile, le-am demonstrat conform extrasului de cont celor de la anaf ca mi-au intrat doar cei 25000 ron, dar nimic. Si aveam de plata 95000 ron, nu i-am putut achita, au pus dobanzi, m-au dat in judecata si suma pe care o am de plata in momentul de fata este de 15300 ron, iar de pe firma a venit pe persoana fizica. Eu intre timp m-am angajat in invatamant, am un salariu de cca. 800 ron si m-am "trezit" cu aceasta poprire pe cont(cont blocat), deci toti cei 800 ron ii vor opri, in fiecare luna. Ce pot face acum? Cum au voie sa-mi blocheze tot salariul si nu doar 1/3 din el? Din cate am citit pe forum mai este o varianta sa-mi deschid alt cont la alta banca, "o tine"? Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: ciucur , utilizator 17:01, 13 Martie 2015
firma era srl sau ?
SRL
Un SRL este persoana juridica, independenta si cu un patrimoniu distinct de cel al persoanelor fizice care au constituit-o, ceea ce inseamna ca daca societatea a acumulat datorii, acestea nu pot fi recuperate decat prin executare asupra bunurilor societatii.NU STIU CUM SI DE CE V.AU TRANSFERAT DATORIA DE PE SRL PE P.F
Multumesc pt raspuns! Asa stiam si eu, dar uite ca tot m-au executat ca persoana fizica. Nici nu stiu cum sa fac acum...
luati legatura cu un avocat ,sunteti cetatean european si aveti drepturi,poate obtineti si despagubiri de la statul roman.din punctul meu de vedere mi se pare abuz din partea statului roman ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Offshore delaware sau cipru? mihaela vasilescu mihaela vasilescu buna ziua, Un sfat va rog,am un srl care inchiriaza echipamente de constructii(cifra afaceri 20.000eur/luna) si vreau sa-mi fac un offshore pt a factura ... (vezi toată discuția)
Discount sau nu ? evghenii evghenii Buna, am si eu o situatie contabila cu care ma confrunt;am transferat un abonament [EDITAT] de pe persoana fizica pe firma; ca urmare au mai ramas ceva bani , ... (vezi toată discuția)
Fimele legale de recuparatori.rog raspuns ponturi ponturi am un debit la fima cosmote pt neefectuarea platii telefonului mobil , in mai anul curnt am primit ultima factura emisa in valoare de 300 ron iar acum in ... (vezi toată discuția)