Buna seara! Acum 5 ani am infiintat o firma in domeniul constructiilor, a fost bine pt inceput, pana la plata facturilor, am ridicat o casa si trebuia sa incasez suna de 65000 ron, nu am primit suma asta, ci doar 25000 ron. Eu am inregistrat factura emisa, iar acest contabil al meu ce-o fi facut, cum o fi depus actele (acum nu mai este activ, a fost cercetat pt ca a facut nu stiu ce chestii, a fost arestat.. in fine), s-a facut ca aveam de dat la fist cca 9500 ron, nu aveam de unde da banii astia pt ca cei 25000 ron a trebuit sa-i dau unde am cumparat materialele necesare constructiei pt ca m-au asteptat 30 zile pt plata lor. Si de aici (din prima) "am cazut". Au inceput cercetarile, le-am demonstrat conform extrasului de cont celor de la anaf ca mi-au intrat doar cei 25000 ron, dar nimic. Si aveam de plata 95000 ron, nu i-am putut achita, au pus dobanzi, m-au dat in judecata si suma pe care o am de plata in momentul de fata este de 15300 ron, iar de pe firma a venit pe persoana fizica. Eu intre timp m-am angajat in invatamant, am un salariu de cca. 800 ron si m-am "trezit" cu aceasta poprire pe cont(cont blocat), deci toti cei 800 ron ii vor opri, in fiecare luna. Ce pot face acum? Cum au voie sa-mi blocheze tot salariul si nu doar 1/3 din el? Din cate am citit pe forum mai este o varianta sa-mi deschid alt cont la alta banca, "o tine"? Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns:
ciucur , utilizator
17:01, 13 Martie 2015