avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit offshore Delaware sau Cipru?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

offshore Delaware sau Cipru?

buna ziua,
Un sfat va rog,am un srl care inchiriaza echipamente de constructii(cifra afaceri 20.000eur/luna) si vreau sa-mi fac un offshore pt a factura lunar(o singura factura) servicii de consultanta/proiectare(sau altceva) pentru a transfera profitul acolo.
-Sunt in principiu diferente mari de costuri intre Delaware si Cipru, care ar fi varianta convenabila pt afacerea mea?
-pot factura(din offshore) si servicii de inchiriere utilaje catre srl-ul din Romania pentru a le inchiria mai departe?mentionez ca utilajele respective nu ar fi in proprietatea offshore, le-as inchiriez de la o persoana fizica..
Cel mai recent răspuns: angusus , utilizator 17:39, 19 Iulie 2010
Stiti ca problemele ridicate de dv tin de "Afacereza" si consultatiile se platesc foarte bine ?

Glumeam. Doar cu "afacereza". Incercati sa va gasiti un consultant la discutii juridice.
Cand v-ati facut off-shore-ul - nu uitati si de contabili. Aveti nevoie si de ei.
florinsavu a scris:

Stiti ca problemele ridicate de dv tin de "Afacereza" si consultatiile se platesc foarte bine ?

Glumeam. Doar cu "afacereza". Incercati sa va gasiti un consultant la discutii juridice.
Cand v-ati facut off-shore-ul - nu uitati si de contabili. Aveti nevoie si de ei.


Trebuie sa te contrazic. Am infiintat o firma offshore in Delaware, si nefiind rezident nu a trebuit neaparat sa ma inregistrez fiscal, ca atare nu am nevoie de contabil. E drept ca agentul care s-a ocupat de firma mi-a sugerat sa obtin e.i.n pentru ca astfel voi putea obtine mai usor viza de afaceri si nu voi avea probleme la deschiderea contului bancar. Dar am zis ca nu are sens... Firma m-a costat vreo 800 de euro cu tot cu formalitatile pentru Banca , am facut un contract cu unii din Bacau care s-au dovedit a fi cei mai ieftini..edevex sau evedex..ceva de genul asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate off shore ContSters740 ContSters740 Buna ziua Am o intrebare interesanta...un srl din romania doreste infiintarea unui off shore, astfel incat pentru sumele incasate in Rom sa nu mai plateasca ... (vezi toată discuția)
Paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore Monica Baiceanu Monica Baiceanu Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute? In perioada asta fiscal ... (vezi toată discuția)
Deschidere llc / c / s - intrebari. Razvan16 Razvan16 Buna ziua, In primul rand, va multumesc pentru informatile utile oferite pe acest forum. Am cateva intrebari, relativ simple. Intentia mea este sa ... (vezi toată discuția)