avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Deschidere LLC / C / S - Intrebari.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Deschidere LLC / C / S - Intrebari.

Buna ziua,

In primul rand, va multumesc pentru informatile utile oferite pe acest forum.

Am cateva intrebari, relativ simple.

Intentia mea este sa deschid o firma off-shore, preferabil Delaware. Am folosit "Google" pentru gasirea unui intermediar, dar nici unul nu mi-a parut prea credibil.

Intrebarile mele sunt:
1. Pentru o firma offshore, este necesarea angajarea unui contabil?
2. Este necesar un cont bancar in afara Romaniei sau acesta este furnizat odata cu firma? (In pachetele de servicii oferite, nu am gasit acest lucru).
3. Detinatorul poate fi acelasi cu unicul actionar.
4. Imi puteti sugera o firma care poate intermedia deschiderea unui offshore? Preferabil o firma cu experienta in acest domeniu.
5. Exista vreun avantaj pentru deschiderea unei firme offshore pe teritoriul Europei (Cipru) vs SUA (Delaware)?

Va multumesc anticipat,
Razvan

PS: Tin sa precizez ca activitatea firmei nu se va desfasura pe teritoriul Romaniei.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
Razvan16, utilizator

Alte discuții în legătură

Off-shore ciubotariualin ciubotariualin Buna ziua, As dori sa infiintez un off-shore intr-un \"paradis fiscal, si se pare ca exista companii in Romania care se ocupa de asa ceva (infiintare ... (vezi toată discuția)
Firme offshore borz_laura borz_laura Sunt interesata de procedura de inregistrare a unei firme offshore. Exista articole unde pot gasi un raspuns? Sau trebuie sa sun la autoritatile specializate ... (vezi toată discuția)
Offshore delaware sau cipru? mihaela vasilescu mihaela vasilescu buna ziua, Un sfat va rog,am un srl care inchiriaza echipamente de constructii(cifra afaceri 20.000eur/luna) si vreau sa-mi fac un offshore pt a factura ... (vezi toată discuția)