avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Activitate catalinadiaconu

Activitate catalinadiaconu

buna ziua
daca trebuie sa imi schimb buletinul si in buletin schimb si domiciliu fata de buletinul vechi ce acte mai trebuie sa schimb?
buletinul expira si trebuie sa il schimb, actele masinii trebuiesc schimbate adica talon si cartea masinii?
Răspuns la discuția Accident rutier
va multumesc, si in cazul in care domnii imi cer foarte multi bani si pe care sa nu am sa ii dau , ce se poate intampla?
se poate ajuge si la inchisoare? noi ne-am ingrijit de fata tot timpul. am vb cu doctorii am cautat-o i-am adus si dus parintii zilnic la spital ca au o situatie materiala mai grea.
Răspuns la discuția Accident rutier
dar se poate sa nu depuna certificatul medico legal? dar la peste 60 de zile nu se autosesizeaza politia si se trimite direct in judecata?

Discuție Accident rutier
am accidentat pe cineva pe trecerea de pietoni si persoana s-a lovit la cap. a ajuns la spital, a fost operata si azi dupa 5 zile de spitalizare o externeaza. intentia mea e sa ma impac cu ea si familia ei, pt ca persoana are 17 ani si e minora. parinti ei sunt de acord sa ne impacam.
intrebarea mea este dc e a se duce la legist si isi scoate certificat medico legal si are mai putin de 60 de zile se poate sa nu il depuna la dosar si doar sa ne impacam.
dar dc ii da peste 60 de zile ce se mai poate face?
va multumesc