avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier

am accidentat pe cineva pe trecerea de pietoni si persoana s-a lovit la cap. a ajuns la spital, a fost operata si azi dupa 5 zile de spitalizare o externeaza. intentia mea e sa ma impac cu ea si familia ei, pt ca persoana are 17 ani si e minora. parinti ei sunt de acord sa ne impacam.
intrebarea mea este dc e a se duce la legist si isi scoate certificat medico legal si are mai putin de 60 de zile se poate sa nu il depuna la dosar si doar sa ne impacam.
dar dc ii da peste 60 de zile ce se mai poate face?
va multumesc
Si la peste 60 de zile, impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
dar se poate sa nu depuna certificatul medico legal? dar la peste 60 de zile nu se autosesizeaza politia si se trimite direct in judecata?

V-am spus ca in orice situatie, impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
va multumesc, si in cazul in care domnii imi cer foarte multi bani si pe care sa nu am sa ii dau , ce se poate intampla?
se poate ajuge si la inchisoare? noi ne-am ingrijit de fata tot timpul. am vb cu doctorii am cautat-o i-am adus si dus parintii zilnic la spital ca au o situatie materiala mai grea.
Daca dosarul ajunge in instanta si veti fi condamant, pedeapsa probabil va fi una cu suspendare conditionata a executarii, despagubirile se platesc de firma de asigurari, permisul dvs se anuleaza.

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier sludovic sludovic Buna ziua, sunt victima unui accident care s-a petrecut in urma cu 7 zile, o dna. m-a lovit cu masina pe trecerea de pietoni, si a parasit locul faptei. Pana ... (vezi toată discuția)
Buna seara - accident, decont spitalizare victima medieresuceava medieresuceava in cazul unui accident rutier in care autorul este un elev in clasa 12 care nu realizeaza venituri , cum se poate rezolva cu decontul catre spital ptr ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa ioanahiciu ioanahiciu Buna seara! Speta este urmatoarea: eu circulam cu auto pe banda mea de mers iar din fata un alt autovehicul vireaza la stanga in fata mea la circa 5 m ... (vezi toată discuția)