avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buletin schimbat, ce alte acte mai trebuie schimbate?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buletin schimbat, ce alte acte mai trebuie schimbate?

buna ziua
daca trebuie sa imi schimb buletinul si in buletin schimb si domiciliu fata de buletinul vechi ce acte mai trebuie sa schimb?
buletinul expira si trebuie sa il schimb, actele masinii trebuiesc schimbate adica talon si cartea masinii?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 12:22, 23 Ianuarie 2014
Buna ziua!
Da, trebuie sa schimbati cartea de identitate a masini si talonul. Aveti grija, ca, de la schimbarea buletinului, aveti 30 de zile sa va prezentati la financiar sa schimbati talonul masinii, in caz contrar veti plati amenda.
S-ar putea sa trebuiasca sa schimbati si permisul, dar daca aveti format nou nu mai este trecuta adresa pe el, asa ca nu mai e nevoie.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Cum procedez daca mi-am schimbat numele si domiciliul dar actele masinii sunt pe numele vechi? papyto papyto mi-am schimbat numele si domiciliu (am schimbat toate actele buletin permis) talonul masini a ramas pe vechiul nume si vechea adresa cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)