avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate tania-maria

Activitate tania-maria

Răspuns la discuția Acuzata de delapidare
Va multumesc frumos!
patrascu razvan a scris:

Nu mergeti singura ca e posibil sa fiti audiata in calitate de martor initial si nu aveti cum sa refuzati, asa se procedeaza acum.

Deci cel mai bine pentru mine ar fi sa merg din prima insotita de un avocat, sa inteleg.....
desi nu stiu ce sanse am sa gasesc un avocat luni dimineata pana la ora 10:30....
Multumesc, as vrea sa stiu daca am dreptul sa nu semnez nimic decat insotita de un avocat....adica sa merg sa vad despre ce e vorba, si sa ma reintorc cu un avocat....
Multumesc pentru raspuns, voi merge luni sa vedem exat despre ce e vorba, initial mi s-a spus ca este plangere pentru delapidare! Sunt acuzata de sefa de vanzari ca am facut stornari pe casa mult prea multe, iar faptul ca la final in loc sa apas numerarul clientului, am apasat direct tasta "cash" ceea ce ar insemna ca, clientul mi-ar fi platit suma fixa...insa in presiunea si miiile de trebuiri care trebuiau facute in magazine, trebuia tot timpul sa gasesc o metoda cat mai eficienta de a incasa cat mai repede si de a fugi pe sala penru a duce la sfarsit celelalte mii de treburi!
Buna seara, am si eu o problema, poate ma ajuta cineva, din 2012 pana anul trecut am lucrat intr-un supermarket, pana in iulie 2015, am fost fortata de sefa de vanzari sa imi dau demisia, pe motiv ca nu mai dau randamen si ca am foarte multe stornari la case etc, m-am gandit ca in acest fel evit un scandal, am semnat demisia si am plecat. Acum, m-am trezit cu citatie acasa, ca am facuta o plangere penala pentru delapidare de la acel supermarket, trebuie sa ma prezint luni la sectie sa vedem exact despre ce e vorba. Ce ma sfatuti sa fac? Trebuie sa consult un avocat? Multumesc anticipat!
dar codul penal nu este intrat in vigoare :hammer: